2777
2789
عنوان

مرد وابسته

96 بازدید | 11 پست

سلام این مشکل یکی از دوستامه ممنون میشم کمکش کنید ایشون یه سال و نیم با یه اغایی اشنا شده که خیلی همو دوست داشتن و عشقشون نسبت به هم خیلی پاک بود و متعهد بودن نسبت به هم و همه اینو میدونستن تو این مدت چند باری از هم جدا شدن و به هم برگشتن و جدیدا قرار بر این شده که پسره اون دختر رو به خانوادش معرفی کنه ولی یه چیز دیگه سر جای خودش نیست پسره خیلی شکاک و هم وابسته شده و به دختره میگه تو این مدت هر وقت جدا میشدیم من با وجود اینکه اندازه چشام بهت اعتماد داشتم اعتمادمو بهت از دست دادم و الان باید تلاش کنی دوباره اعتمادمو به دست بیاری و چند روز پیش سر یه دعوا که دختر ساعت ۹شب بود خونه دوستاش بود و منتظر بود پدرش بیاد دنبالش و پسره همش زنگ میزد دختره هم پیام داد که پدرش اومده نمیتونه جلو اون جواب بده رسید خونه زنگ زد بهش گفت که خونس ولی مامانش اینا هستن نمیتونه زیاد چیزی بگه میتونه پیام بده پسره شروع کرد فوش دادن که خدا میدونه کی اومده دنبالت گفتی پدرم اومده و بعد تهدیدش کرد که همه چتاشونه اسکرین میگیره و به همه مخصوصا پدرش نشون میده ابروش بره دختره یه عالم گریه کرد خواهش تمنا که نکن فرداش رفت پیش پسره و اون پسرم گوشیشو نشون داده که ببین من چتامون دو طرف پاک کردم دوست دارم چجوری این کارو باهات میکنم فقط خواستم عزیت بشی چون حقت بود هر چند تو هم کم فوشم ندادی و دلم با فوشات شکست ولی هیچی نگفتم دوستم میگه قبلا خیلی پسره حمایتش میکرد و انتظار این رفتار نداشت و واقعا پسره از چشش افتاده ولی پسره خیلی بیشتر وابسته و حساس شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به دوستت بگو اول رو املاش کار کنه، بعدم دکمه ی پسر و بزنه

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

قراره بیشتر از این اذیت بشه ادمای شکاک و بدبین درست بشو نیستن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بدتر میشه و بهتر نمیشه، وابستگی علتی برای ادامه یه رابطه اشتباه نیست!!

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.

پسره گفته اگه اعتمادشو به دست بیاره دوباره مثل قبل میشه یکی از راه هاش اینه که اون دختر بزاره به اینستا و تلگرامش وصل بشه همه اون پسر رو میشناسیم پسره سر به زیر و کاری هستش و اهل فوش دادن نیست اون روزم دفعه اولش بود بی احترامی می کرد

قراره بیشتر از این اذیت بشه ادمای شکاک و بدبین درست بشو نیستن

اخه یه دفعه اینجوری شد از اول اینجوری نبود دخترم چند باری گفت که دوسش داره ولی خسته شده از کاراش اونم گفته چون دوست دارم و برام مهمی مهم نبودی اصلا کاری نداشتم چیکار میکنی

بدتر میشه و بهتر نمیشه، وابستگی علتی برای ادامه یه رابطه اشتباه نیست!!

به نظرم اینکه یه دختر و تهدید کنی حتی به شوخی کار درستی نیست هرچند از این پسر این کارا بعیده چون هم پسر کاری و سر به زیر هست هم اهل این کارا و فوش دادن نیست و همه واقعا تعجب کردیم از ری اکشنش و دختره به خاطر اینکه اولین باره اینجوری دیده اونو میگه نمیشه اون همه خوبیا شو نادیده بگیرم

به نظرم اینکه یه دختر و تهدید کنی حتی به شوخی کار درستی نیست هرچند از این پسر این کارا بعیده چون هم ...

طبیعی است که آغازها زیبا باشند، زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید؛ سلام، من آدم پستی هستم!!!

"داستایوفسکی"

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.