2777
2789
عنوان

بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 36 پست
بچه روزیشو میاره،روزی میخوای روزی خور بیار،ینی اگه مجردی ازدواج کن،اگه متاهلی بچه بیار،چون یه بخشی ا ...

الان شما انسان با سگ گربه داری مقایسه میکنی ؟ ما قدرت اختیار داریم 😐ایا سگ گربه قدرت اختیار دارن یا آموزش های جلوگیری بهشون داده میشه؟

من جزو دسته ی سومم معتقدم هرکس اختیار بدنشو داره و اگر شرایط کامل هم داشتن و به هر دلیلی باردار شدن ...

متاسفانه درد زجرش واسه جامعه هست چون امکان داره یک فرد معتاد یا دزد به جامعه تحویل بده یا حتی فردی که عقده داره و امکان کشتن یک انسان

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

متاسفانه درد زجرش واسه جامعه هست چون امکان داره یک فرد معتاد یا دزد به جامعه تحویل بده یا حتی فردی ک ...

آره امکانش هست

اما مشکل اینجاس که شما اصلا نمیتونی نگرش اونا رو منعطف کنی . چه برسه بخوای تغییر بدی . پس بهترین کار اینه در بیشترین حالت ممکن ازشون فاصله بگیریم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

آره امکانش هست اما مشکل اینجاس که شما اصلا نمیتونی نگرش اونا رو منعطف کنی . چه برسه بخوای تغییر بدی ...

ببین ما تو جامعه نمیتونیم از کسی فاصله بگیریم متاسفانه چون مجبور به زیست کردن کنار اونها هستیم مثلا تو خیابون نمیتونیم تشخیص بدیم که ع کسی که کنار من راه میره از نظر مالی چطوریه ما هر ساله کلی پرونده قتل داریم که سر یک گوشی طلا اتفاق افتاده ولی میتونیم بهشون روش جلوگیری یاد بدیم غیر از اینه ؟

ببین ما تو جامعه نمیتونیم از کسی فاصله بگیریم متاسفانه چون مجبور به زیست کردن کنار اونها هستیم مثلا ...

متوجه منظور و نگرانیت هستم و حق رو کامل بهت میدم

اما چون مسیر این آموزش و نگرانیت با قوانین فعلی ضدیت داره دستت به جایی نمیرسه

پس بهترین کار اینه فعلا هرجور شده فاصله رو حفظ کنیم تا ببینیم چی میشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چون فرصت یک بار زیستن داریم بچه ای تربیت کنیم که توی عمرش گوشت نخوره؟ یا چون فرصت یک بار زیستن داریم ...

مسئله این هست این موضوع به من و شما ربطی ندارد

من موافق فقر و محرومیت زیستن نیستم

اما سوالم این هست چرا یه بار تاپیک در مورد بالاشهری هایی که می تونن ده تا بچه رو ساپورت کنن اما سگ و گربه دارن ،نمی زنی ؟

پیام قبل و این پیامم رو بخونی متوجه منظورم باید بشی

تقصیر نی نی سایتی ها نیست . تقصیر من هست که خودم رو در حد جو نی نی سایت میارم پایین 😊 ( به خوباش برنخوره )

خداوند به والدین گفته است که نگران روزی فرزندان نباشید، چون من روزیرسانم. اما این به این معنا نیست که والدین هیچ کاری نباید بکنند. بلکه وظیفه والدین این است که با تلاش و تدبیر، زمینه را برای رسیدن آن روزی که خدا مقدر کرده، فراهم کنند. اگر این زمینه فراهم نشود، و کودک مجبور به کار شود، این نقضِ روحِ تعالیم دینی است، نه اجرای آن.

بنابراین، هم تشویق به فرزندآوری وجود دارد و هم وعده روزی، اما این وعده مشروط به تلاش و مسئولیتپذیری انسانها در فراهم کردن اسباب آن روزی است. کودک کار، نتیجه خلل در همین حلقه «فراهم کردن اسباب» است.