2777
2789
عنوان

بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 36 پست

درسته ها ک تو فقر نباید بچه آورد

ولی الان خیلیییییی میبینم ک هی همه دارن تو کار هم دخالت میکنن واقعا دیگ واسه بچه دار شدن مردم نمیشه نظر داد هر کی ی جوری فکر میکنه خب

اندر دل من تو ای نگارا...
🦦خیلی از آدم ها براشون اهمیت نداره عزیز و هزینه جلوگیری چون زیاد میشه ترجیح میدن بچه دار بشن

هزینه جلوگیری زیاد میشه؟

اقا همت کنه زود بکشه بیرون!

الا هزینه داشت؟!

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونی که اعتقاد داره روزیشو میاره اعتقاد داره سقط گناهه

اونی که اعتقاد نداره به گناهِ سقط هم اعتقاد نداره

حالا تو میتونی نظر اونا رو عوض کنی یا اونا میتونن نظر تو رو عوض کنن ؟

نه

پس برات مهم نباشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

با پیش ابه امکان حاملگی هست ولی نادره 🦦😐

اره نادر هس

با کاندومم احتمال حاملگی هس ولی نادره

حتی با قرص و آی یو دی.

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

ببین هرکسی تو زندگی یه بار فرصت زیستن داره

ما حق انتخاب اینکه کسی رو بچه دار شدن وادار کنیم یا جلو گیری کنیم نداریم

با این تاپیک و سیاست های شما هم بسیار مخالفم !!! شما سوزنتون گیر کرده روی این قشر ضعیف

اما هیچ چیزی به کسانی که ماشین ها و خونه های چند صد میلیاردی دارن یا وضع مالی اوکی دارن که می تونن بچه داشته باشن بدون بچه هستن و سگ و گربه و حتی مار دارن ،نمی گید

سیاست دوگانه نداشته باشید

تقصیر نی نی سایتی ها نیست . تقصیر من هست که خودم رو در حد جو نی نی سایت میارم پایین 😊 ( به خوباش برنخوره )

اونی که اعتقاد داره روزیشو میاره اعتقاد داره سقط گناهه اونی که اعتقاد نداره به گناهِ سقط هم اعتقاد ن ...

بحث یک جایی هست که با این تفکر سه چهارتا بچه میارن اگر قراره روزی بیاد که بچه اول با خودش میاورد غیر از اینه؟

روش جلوگیری که هست یه کوفتی بکشن سر اون عالیجناب که زارتی حامله نشن

🤣🤣🤣

خب وقتی صاحب عالیجناب حاضرنشه هیچ کوفتی بکشه تکلیف چیهه.🤣

منکه حس میکنم حتی روکش هاروهم دولت سوراخ واردبازارمیکنه

بچه روزیشو میاره،روزی میخوای روزی خور بیار،ینی اگه مجردی ازدواج کن،اگه متاهلی بچه بیار،چون یه بخشی از روزی که میاد به خانواده روزی اون شخص جدیده که اضافه شده،این چیزها هستن حتی اگه باور نکنی،خود من و شما الان تا پول شارژ اینترنتم داریم،گرسنه نمیخوابیم،وسایل میخریم

اون بچه کار هم حتی روزی داره و گرسنه نمیخوابه ولی مادر و پدرش یا کسیکه بالاسرشه از راه درست پول درنمیاره و این بچه هارم به سختی انداخته،همه این بچه ها نیروی کارن میتونن شاگرد مغازه باشن هم کار یاد بگیرن هم پول دربیارن،مهمه که بچه چجوری تربیت بشه

خود این سگ و گربه ها که مدام هم بچه میارن شش تا شش تا،آیا یک لحظه نگرانن ازینکه روزی خودشونو بچه هاشون امروز نرسه؟نه،یه بزرگی میگفت توکل اونا از ما آدما بیشتره،روزی رسون خداست.

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

ببین هرکسی تو زندگی یه بار فرصت زیستن داره ما حق انتخاب اینکه کسی رو بچه دار شدن وادار کنیم یا جلو گ ...

چون فرصت یک بار زیستن داریم بچه ای تربیت کنیم که توی عمرش گوشت نخوره؟ یا چون فرصت یک بار زیستن داریم یک بچه رو به دنیا بیاریم تو مناطق پایین شهر که دزد معتاد شدنش احتمالش بیشتر از مهندس پزشک شدنش هست؟

بحث یک جایی هست که با این تفکر سه چهارتا بچه میارن اگر قراره روزی بیاد که بچه اول با خودش میاورد غیر ...

من جزو دسته ی سومم

معتقدم هرکس اختیار بدنشو داره و اگر شرایط کامل هم داشتن و به هر دلیلی باردار شدن حق ختم بارداری دارن

اما اگر کسی دوست داری سالی سه بار بچه دار شه و فقیر هم باشه خب بشه .. چرا من خودمو ناراحت کنم ؟ درد و زجرش واسه خودشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩