2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یه زمانی عاشقش بودم بذار جلوچشمت مدام ببین.

خصوصیاتشون رو بدونی کمکت میکنه.

یادش بهیر فلور و کلر.....

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.

به عدد اتمی دقت کن به ترتیب اونه...حالا اینکه چرا اون زردا گروهشون جداس نمیدونم چرا

INFP🪷.....در کل آدم آرومی هستم و از تبادل نظر خوشم میاد ولی اگر درباره موضوعی مخالفم بودید و یک طومار بلند بالا برام نوشتبد که مخالفت کنید مخصوصا درباره ی باور ها و عقاید، انتظار نداشته باشبد پاسخ بدم چون این بحث ها از حوصلم خارجه :)

به راحتی و با شعر برا خودت حفظش کن

یکی از قشنگترین درسایی بود که حریص بودم برا خوندنش

اصلا سختش نکن برا خودت

مامان کاش میشد خدا قبول میکرد و هرچه زودتر همسایه ات میشدم، دلم خیلی برات تنگ شده

زردا منظورت فلزات واسطه رو میگی؟

واسطه ک سبزه

زرد اون دو ردیف پایین رو میگم

INFP🪷.....در کل آدم آرومی هستم و از تبادل نظر خوشم میاد ولی اگر درباره موضوعی مخالفم بودید و یک طومار بلند بالا برام نوشتبد که مخالفت کنید مخصوصا درباره ی باور ها و عقاید، انتظار نداشته باشبد پاسخ بدم چون این بحث ها از حوصلم خارجه :)

کل مندلیف نیاز به حفظ نداره

دو سه تا ستون اول

و ستون های اخری که بلندن

چهارسال پیش بود یادم نمیاد اسمشون چیه

بصورت ستونی حفظ کن نه ردیفی

و یه مورد دیگه هم ایکنه مثلا مسابقه بزار برا خودت بصورت ستون به ستون که حفظ کردی ببین تو چند ثانیه میتونی رکورد بزنی

عدد اتمی که تا 36 مهمه و ترتیب عناصر رو میتونی با نماد گزاری و جمله درست کردن یاد بگیری مثلا گروه 1 (H LI NA K RB CS FR )هلینا کرباسیزفر البتهههه که این روش رو استاد های شیمی نقد میکنن ولی من شیمیم افتضاع بود برای ی درصد متوسط همینطوری حفظ کردم