2777
2789
عنوان

اینا واقعیه

81 بازدید | 13 پست

داشتم در تلگرام با ینفر حرف میزدم میگفت میره خونه مردم تمیز میکنه . بعد یه چیز گفت همونجا سکته زدم گفت . بعضی از اینا وقتی مهمونی دارند . ضربدری میرن . حالا ضربدری چیه ؟ مثلا زن هاشون باهم عوض میکنند . بعد گفت زنه هم مشکلی نداره شوهرش بره تازه خوششم میاد . یا مثلا میگفت رفته ماساژ . این ماساژور با شوهر یک زنه رابطه دارند . تازه زنه هم مشکلی نداشته یعنی خوده همین زنه گفت بیا شوهرم ازت خوشش میاد😵💫 . بگید که دروغه

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ...🪴

زندگی کثیف

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یه مورد توی فامیل خودمون لو رفت این ضربدری

البته مردک زنشو نمیبرد. با دوست دخترش می رفت

شنیدم سوییچ ماشینا رو مینداختن توی یه ظرف. شانسی برمیداشتن. هر ماشینی شد زنی که با اون ماشین اومده بود هم روی ماشین بود.

یکی از زن ها گویا حامله میشه. شوهرش میاد درخونه ی این اقوام ما داد و بیداد که قرار ما این نبود. تازه زنش متوجه میشه شوهرش چه کثافتیه. دیگه آبروریزی شد.

چقدر هم مرتیکه ظاهر موجهی داره و زبون بازه.