a_m_aaa مدیر استارتر عضویت: 1405/01/09 تعداد پست: 208 عنوان ریاضی آمار 54 بازدید | 12 پست استاد ریاضی خوب میشناسید؟آنلاینآمار و احتمال یازدهم به جز معین کرمی البته 1405/06/16 | 11:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imepocer عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1913 من میدونم خودمم باهاش نتیجه خیلییی خوبی گرفتمحتی دوازدهم هم باخودش دیدم شدم19وخوردهاسمش محمدمنجزی ازروکتاب توضیح میده برانهایی شاهکارهسرچ کن نت ریاضی فصل اول درس اول یازدهم انسانی محمدمنجزی
خانوم_معلم_آینده_هسد عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7346 با اریان حیدری پیش رفتم کنکورو بالای ۵۰ درصد زدم میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍
a_m_aaa مدیر استارتر عضویت: 1405/01/09 تعداد پست: 208 با اریان حیدری پیش رفتم کنکورو بالای ۵۰ درصد زدم آریان حیدری قبلا خوب بوددیگه روش هاش جواب نمیده
a_m_aaa مدیر استارتر عضویت: 1405/01/09 تعداد پست: 208 من میدونم خودمم باهاش نتیجه خیلییی خوبی گرفتمحتی دوازدهم هم باخودش دیدم شدم19وخوردهاسمش محمدمنجزی از ... باشه ممنونم ازت
خانوم_معلم_آینده_هسد عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7346 آریان حیدری قبلا خوب بوددیگه روش هاش جواب نمیده والا من همین امسال کنکور دادم 😂 پایه ریاضیتون قوی باشه آریان حیدری بهترینه میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍
a_m_aaa مدیر استارتر عضویت: 1405/01/09 تعداد پست: 208 والا من همین امسال کنکور دادم 😂 پایه ریاضیتون قوی باشه آریان حیدری بهترینه من قبولش ندارمولی خب پایه ام قوی نیستمن معین و خیلی قبول دارم
خانوم_معلم_آینده_هسد عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7346 من قبولش ندارمولی خب پایه ام قوی نیستمن معین و خیلی قبول دارم خب پس برای سطح شما همون معین کرمی مناسبه میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍
a_m_aaa مدیر استارتر عضویت: 1405/01/09 تعداد پست: 208 خب پس برای سطح شما همون معین کرمی مناسبه نه عزیز بحث این نیستمعین کرمی الان بهترین استادهالبته نیاز نیست اینو بگیمچون دیگه همه میدونننظراتت رو دادی باشه ممنون
خانوم_معلم_آینده_هسد عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7346 نه عزیز بحث این نیستمعین کرمی الان بهترین استادهالبته نیاز نیست اینو بگیمچون دیگه همه میدونننظراتت ر ... شما خودتون گفتین به جز معین کرمی معین کرمی عالیه استفادتونو کنید دیگه استاد دیگه پس برا چی میپرسینموفق باشین میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍
a_m_aaa مدیر استارتر عضویت: 1405/01/09 تعداد پست: 208 شما خودتون گفتین به جز معین کرمی معین کرمی عالیه استفادتونو کنید دیگه استاد دیگه پس برا چی میپرسینمو ... حتما دلیلی دارمباید از شما اجازه بگیرم؟
خانوم_معلم_آینده_هسد عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7346 حتما دلیلی دارمباید از شما اجازه بگیرم؟ عزیزم چی بگم بهت .. سعی کن منطقی باشی دیگه هم ریپلای نکن حیف وقت که آدم برا کمک کردن بذاره و این جوری باهاش رفتار بشه میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍
a_m_aaa مدیر استارتر عضویت: 1405/01/09 تعداد پست: 208 عزیزم چی بگم بهت .. سعی کن منطقی باشی دیگه هم ریپلای نکن حیف وقت که آدم برا کمک کردن بذاره و این جور ... آها آها باشه آفرینباید تاپیک قفل کنم چون دیگه بستونهمرسی