من حدود سه سال پیش پیج ی کسیو که ظاهر مذهبی داشت و ازش خوشم اومد استوریشو میدیدم بعد ی شیش،ماه ی ریپلای به استوریاش میزدم اولام نمیدونست من دخترم یا پسر فالوو شم نمیکردم بعد پرسید و گفتم و من اصلا عکس پروفایلو هیچ پست و استوریم نیزاشتم فکر میکردم متاهله چون عکس بچه اش تو پیجش بود هر وقتم ریپلای به استوریاش میزدم جواب میداد بعداز ی مدت اصلا تصمیم گرفتم کمتر ریپلای بزنم یمدت بود خیلی شک داشتم که این هنوز متاهله یا جدا شده ؟دیگه کمتر میرفتم تو پیجش بعدم ی دلخوری پیش اومد و گفت نیا تو استوریاش غیر وستقیم گفت منم نرفتم و انگار اون پشیمون شداز حرفشو و بعد که من رفتم برا اینکه ناراحت نباشه ی حرفایی زد ومن پرسیدم متاهلی گفت نه و دبگه ماهم پند و نصیحتش کردیم و گفتیم فکر کردیم ادم مذهبی هستیو و مقایسه اش کردیم با دوست شهیدش و دیگه بعدم من نرفتم ریپلایم نزدم استوریاشم یکی در میون میدیدم بعد انگار اون ناراحت شده بود از رفتارم فکر میکرد من فکر میکنم از اون پاک تر و با تقواترم و ی جور استوری میزاشت و انگار میخواست ی چیزی بگه که من خودم رفتم دایرکتو ازش پرسیدم شروع کرد به حاشیه رفتن و بعدم گفت میخوام بگم عکستو بفرست من قبلا چند دفعه اصرار کرده بود ی عکس صورت با حجاب فرستاده بودم ولی این دفعه هم اصرار میکرد دیگه من تو استوری گذاشتم عکسمو با حجاب گفتم اگه بعد بیا دیگه نیا استوریامو ببین نمیبخشمت اونم لایک کرد و گفت احسنت من اولش درست نفهمیدم منظورشو ی دو دفعه ام استوریشو دیدمو و بلاکم کرد
خب سوال اینه اگه میخواست نیام خب من که دیگه نمیرفتم استوریشم یکی در میون میدیدم دیگه این چه رفتاری بود که ناراحت شه بعدم پرسیدم اون که میخوا نیام دیگه چرا حرفشو درست نزد عکس گفت بفرسو و حرف منو تایید کردو بعدم بلاک کرد به نظر شما برا چی؟