2777
2789
عنوان

دیت اول

65 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها راستش من بعد مدتها بلاخره با یکی آشنا شدم قرار دیت اول بریم اما از اونجا که آدم خجالتی هستم و استرسی نمیدونم اصلا چیا بگم چیا نگم چطور رفتار کنم میشه کمکم کنید آبروم نره تو این چیزا واقعا خنگم خنگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتو نگیر اما با اعتماد بنفس باش

خندید بخند اما ریز و اروم

تماس فیزیکی دیت اول نداشته باش حتی دست همدیگه رو گرفتن هم بهتره نباشه اولین باره مثلا

بزار اون حرف بزنه ازت پرسید بگو یا جایی مخالف بودی بگو از خصوصیات خوبت بدت اخلاقت توجهی که نیاز داری و... بگو

یاد دیت خودم افتادم..طرف منو محل کارم دید خوشش اومد.بعد ی هفته رفتیم همو ببیتیم همه چیز خوب بود..دیگ هر روز میومد دنبالم منو میرسوند کار.وبعذش منو می آورد خونه..ی رابطه عاشقانه داشتیم خیلی بهم محبت کرد خیلی خوب بود..ی روز منو نمیدید میگف دلتنگیشوو..همه جور هوام داشت...اگ ناراحت بودم کلی قربون صدقم میرف..من ب خانپادش معرفی کرد بعد یکماه....۳ ماه رابطه عاشقانه خوب و امن سالم داشتیم..و محبتاش تو تک تک کاراش میدیدم..تا شد ی روزی ک چون روزی دوبار میدیدمش(میومد دنبالم) دیدم بی انرژیه.. ناراحت تو لاک خودش..منم ناخوداگاه روم تاثیر میزاشت گفتم چیشده هروقت ب پروپاش پیچیدم بیشتر تو لاک خودش میرفت..میگف چیزی نیست بخذا فشار رومه روحیم داغونه دلم گرفته همش فلان ولی پیگیریشو داشت ...تا اینک کلاااااا منم دلخور شدم رفتارم یخورده باش دوستانه شد اون بیشتر رفت تو لاک تنهایی خودش...همچنان پیامو بهم میدادیم..امااا دوستانه...تا اینک ب اوج خودش رسید قید همه چیو زد

خودتو نگیر اما با اعتماد بنفس باشخندید بخند اما ریز و ارومتماس فیزیکی دیت اول نداشته باش حتی دست همد ...

ولی اگه ی وقت اون تاچ کرد چی؟ این خوب نیست اگه بار اول لمس کرد؟

من هیچی ازش نپرسم؟ چیزی نگم فقط چیزی گفت جواب بدم! خب از کجا بفهمم ادم اوکیه یا نه

ولی اگه ی وقت اون تاچ کرد چی؟ این خوب نیست اگه بار اول لمس کرد؟ من هیچی ازش نپرسم؟ چیزی نگم فقط چیزی ...

نه لمس بار اول یعنی کاملا اوکیی و عاشقشی و براش میمیری

چرا بپرس مثل ربات نباش منظورم اینه بزار اون شروع کنه

توهم لا به لا بپرس