2777
2789
عنوان

شربت بی بی سد

141227 بازدید | 36 پست

سلام کسی در مورد این شربت چیزی میدونه؟؟تاثیری داره؟؟ دخترم 25روزشه شبا 2میخوابه تا 4 نیم ساعت شیر میخوره 6بیدار میشه دیگه نمیخوابه درست حسابی همش زور میزنه تو خواب یه نفر بهم گفت شربت بی بی سد بده گیاهیه و بی ضرر، شما تجربه ای دارید؟؟ 

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

الان دارم هروقت بچم نا ارومه میدم راحت نیم ساعت بعدش اروم میشه میخوابه پسرم هجده ماهشه

(اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین داروی دیفن هیدرامین که میگن بیخطره باعث میشه ایکیو بچه بیاد پایین یکم.

الان تاثیرش معلوم نمیشه بزرگ ک میشن معلوم میشه.

ما ک چیزای مصنوعی نخوردیم چی شدیم ک این طفلای معصوم بخوان بشن

همین داروی دیفن هیدرامین که میگن بیخطره باعث میشه ایکیو بچه بیاد پایین یکم. الان تاثیرش معلوم نمیشه ...

کاملا درسته ولی خیلی سخته من اولین بچمه دست تنها هم هستم خودمم جسمی و روحی خیلی ضعیف شدم شبم این نمیزاره درست استراحت کنم دارم افسردگی میگیرم همش خستم حوصله ندارم با شوهرمم حرف بزنم😢

بی بی سدخوبه اما بی بی اسلیپ افتضاحه 

شما بی بی سد استفاده کردی تاثیر داشت؟؟ بی بی اسلیپ چرا افتضاحه؟ 

کاملا درسته ولی خیلی سخته من اولین بچمه دست تنها هم هستم خودمم جسمی و روحی خیلی ضعیف شدم شبم این نمی ...

چشم رو هم بگذاری زود میگذره،قوی باش.سعی کن وقتی میخوابه یکم باهاش بخوابی که انرژی داشته باشی،باهاش حرف بزن با یه لحن خاصی اروم میشه،مراقبش باش.

شما بی بی سد استفاده کردی تاثیر داشت؟؟ بی بی اسلیپ چرا افتضاحه؟ 

من چندماه دادم بیبی سد عالی بود اما هرکی بیبی اسلیپ داده ناراضیه واینکه بچه گناه داره بخواد بدخواب بشه بااین خوابشم تنظیم میشه