الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10996 عنوان ترس😨😨😨😨😰😱😱😰😰😰🥶🥶🥶🥶🥶 50 بازدید | 4 پست «بهار جان، میدونم اون موقع خیلی ترسیدی؛ حق داشتی بترسی.»«اون بچه کوچولویی که از برادرش میترسید، تقصیری نداشت.» ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم امروز | 05:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10996 بچه بودم از داداشم میترسیدم هنوزم میترسم ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10996 وقتی. میبنمش میلرزم ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10996 چرا حتما بچه بودم منو ترسونده خیلی سال ازم بزرگتره 15سال ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم