2777
2789
عنوان

ندیدن استوری

51 بازدید | 3 پست

بچه ها میدونم خیلی چیزه مهمی نیسن تو این نینی سایت

ولی اگه یکی از آشناهاتون فامیل یا دوستتون یه وقتی.. استوری شمارو ندید..

دلیل بر این نیست که از عمد اینکاره کرده .. یه وقتایی واقعا طرف همون روزی که استوری میزاری نت نداره اصلا بنده خدا..

من خودم برام اتفاق افتاده من خودم نت نداشتم تو اون روز ک بتونم استوری فامیلمون رو که چند روز پیش گذاشته رو ببینم.. حالا دیشب من استوری گذاشتم اون برای من و ندیده و تازه یکی از رفقاش که باز فامیل هم هست ندیدن دوتایی انگار بر علیه هم من اینکارو کردن 😅

مثلا شاید با خودش فکر کرده من دفه قبل از عمد ندیدم..

ولی واقعا اینجوری نیس همه اینجوری نیستن یه وقتایی تو اون روز نت ندارن یا اینستا نمیرن.. پس نباید شما هم فکر کنی باید دقیقا همون کارو برای اون تکرار کنی..

اینارو گفتم که همه اینا

فقط یک سوتفاهمه همین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اصلا مگه واسه استوری ندیدن هم کسی ناراحت میشه جدی برای من اصلا مهم نیست کی میبینه

منم ناراحت نمیشم ولی حس کردم اون فامیلم چون چند روز پیشش بخاطره نداشتن نت ندیدم استوری اونارو واسه همون اونا هم از عمد برای منو ندیدن.