2777
2789
عنوان

🫠میشه بیاین

115 بازدید | 8 پست

با یکی ۱۰ ۱۱ماهه تو رابطم

فهمیده قبلا با یکی بودم رفته پیش اون راجبم پرسیده🫠

خیلی خودشیفتس ولی دوسش دارم نمیدونم چرا از زمانی ک فهمید یروزو یه ساعتم نشده راجب گذشته نپرسه

همش حرفشو میزنه فقط رودرو همو میبنیم خوبه ت چت همش بحث فوش میده🫠خیلی ناراحتم میگم پیام نده پیگیرم نشو با شماره های دیگ بهم زنگ میزن وقتی بلاک میکنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ولش کن حتماچون گذشتتو فهمیده همیشه شک داره بهت

اصلا ادم خیانت نیستم هیچوقتم تو زندگیم سمت هیچ پسری نرفتم همشم سخت ادمارو ت زندگیم راه میدم حتی واسه دوستی با هم جنس🫠همش با خودم میگم ادم یکیو دوست داشته باشه با بدترین چیزا کنار میاد این ک چیزی نیست

اینقد کش میده همچیزو گند زده تو رابطه قبلش خیلی رابطه قشنگی داشتیم🫠نمیدونم یهو چیشد

وا رفته پیشش تحقیق؟ از کجا فهمیده قبلا با کسی بودی؟حتی اگ باهاش ازدواج کنی زندگی رو برات جهنم میکنه

🫠خودش چون با کسی نبوده گفته گذشته مهمه واسم قبلا با کسی بودی بهش گفتم با یکی بودم اونم طرفو میشناخت رفت دنبالش گفته اینو خونه بردی یا نه🫠اصلا این حرفا واس زمان بچگی بود یه چت ساده رفته حتی ابروممم جلوی پسره برده با این کاراش تاژه نگفته باهامه گفته او گروه دانشگامونه میخام کَلِشو بخابونم خیلی ادعای خوب بودن داره