2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره واقعا بعد جالبش اینه همسر همین پسره از من بدش میاد انگار چون میدونست قبلا عاشق من بوده البته همچ ...

ببین همسره چیکار کنه ما خودمون اگه بدونیم شوهرمون قبلا یکی دیگه رو میخواسته اونم توفامیل ناراحت میشیم موقع دیدنش

درسته تودرحقش خوبی کردی ولی فکر نکنم اون مرد ادم بشه این نشد یکی دیگه

ببین همسره چیکار کنه ما خودمون اگه بدونیم شوهرمون قبلا یکی دیگه رو میخواسته اونم توفامیل ناراحت میشی ...

دقیقا حق میدم بهش ...اره واقعا کاش قبل عروسی بهش میگفتم دختره خیلی سادست حتی باورت نمیشه با اون دختره بود با اینم عقد بود برا من هم پست عاشقانه میفرستاد آشغال

وای 😆😆😆پس تو از کجا میدونی؟؟؟

میگم که از پیامای شوهرم، شک کرده بودم بهش پیاماش چک میکردم اوایل ازدواج🥲😂تازه مادرشوهرم خیلی هم مذهبیه ها

شاخ دراوردم وقتی فهمیدم اصلا انتظارشو نداشتم

[QUOTE=422562717]میگم که از پیامای شوهرم، شک کرده بودم بهش پیاماش چک میکردم اوایل ازدواج🥲😂تازه مادرشوهرم خیلی هم مذ ...[/QUOTاز پیام های شوهرت پس چطور شوهرت نمیدونه؟!

یعنی کپی پدرشوهرمن چنان مذهبیه که نگو نپرس وقتی فهمیدم شاخ دراوردم اصلا باورم نمیشد

از وقتی فهمیدم چندش میشه میبینمش

[QUOTE=422562717]میگم که از پیامای شوهرم، شک کرده بودم بهش پیاماش چک میکردم اوایل ازدواج🥲😂تازه ماد ...

وای دقیقا😂منم وقتایی که مادرشوهرم جانماز اب میکشه ها تو دلم چقد میخندم بهش

خب یواشکی برداشته بودم گوشیش رو، منظورم این بود شوهرم میدونه که مادرش صیغه شده ولی نمیدونه که من میدونم این جریانو😂

وای دقیقا😂منم وقتایی که مادرشوهرم جانماز اب میکشه ها تو دلم چقد میخندم بهش خب یواشکی برداشته بودم گ ...

اهان

خوبه مادرشوهرت مجرده ولی بده که با یه مرد متاهل هست

پدرشوهر من خاک توسرش کنن یه زن خوب داره

شوهرم چقدر حرص خورده سرش بیچاره نمیدونه من میدونم

به شوهرم خیلی اعتماد دارم ولی از وقتی پدرشوهرمو فهمیدم دلم یه جوری شده