بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا خواستگار قبلیم که خیلی مونده بود که باهاش ازدواج کنم من نکردم و جواب رد دادم بعدش با یه دختر عقد کرد هر دو هم فامیلمونن اما من چون دوستای زیادی دارم از دوستم شنیدم که توی همین زمان که عقده پسره رفته با دختر دایی دوستم و ازش خواستگاری کرده و همه چیزم براش میخریده حتی. به خانواده دختره هم گفته میخواد بیاد خواستگاری من دستشو براشون رو کردم اون دختره هم فهمید که این متاهله ولش کرد اما این بی چشم و رو به خانواده دختره گفته بود من زنمو طلاق میدم با اینکه هنوز نرفته بودن سر خونه زندگیشون منم خیلی ناراحت شدم اومدم به دختره بگم که همون روز کارت دعوت عروسیشون اومد برامون دیگه واقعیتش نمیتونستم زندگی دختره رو بهم بزنم فقط سعی کردم اون دختردایی دوستمو جدا کنم از این عوضی
اره واقعا بعد جالبش اینه همسر همین پسره از من بدش میاد انگار چون میدونست قبلا عاشق من بوده البته همچین ادمای عوضی به نظرم هوس دارن نه عشق ولی من بدون اینکه بدونه پای اون دختره رو بیرون کشیدم