2777
2789
عنوان

عقد محضری

69 بازدید | 9 پست

خانواده داماد تصمیم گرفتن برای عقد بریم محضر کلا ۶ نفر پدر و مادر من و داماد و من و داماد

یکی از دخترای فامیل برگشته بم گفته مگهدارن بیوه عقد میکنن که میخان همین نقدر باشن

خیلی ناراحتم. از اینحرفش اخه خانواده داماد هیچییی کمنزاشتن واسه لباس و ....

خودم الان ناراحتم از این بابت و حرف زدن فامیلای من اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زر میزنن گوش نده ۹۰درصد عقد محضریا همینه کسی نمیره جز خانواده طرفین

منم همین حرفو زدم بهش

اینجوری گفتم بهش

اینک جدیدن میرن محضر ربطی ب بیوه و... نداره

مگه طرف داماد کم گذاشتن که بخوان اینجوری مراسم جمع کنن

دیگه ی چیز عادی تو جامعه شده که عقد و محضر میکنن یکم بروز بشی خوب چیزی هستش. خانمم ب درد ایندت میخوره😂

بعد عقد قرار جشن بگیرن ن بِلا فاصله ولی حتما میگیرن امشبم حرف شد

اگه بابا سکوت کرد پس حتما موافق بوده اگه مخالف بود حتما بهشون میگفت اونا که حرف بابامو زمین نمیزدن .

منم همین حرفو زدم بهشاینجوری گفتم بهشاینک جدیدن میرن محضر ربطی ب بیوه و... نداره مگه طرف داماد کم ...

خوب کاری کردی خوب جواب دادی دیگه همینه وقتی میخوای بعدا جشن بگیری این عقد محضری دیگه نباید تجملاتی باشه

خوب کاری کردی خوب جواب دادی دیگه همینه وقتی میخوای بعدا جشن بگیری این عقد محضری دیگه نباید تجملاتی ب ...

ولی خیلی ناراحت شدم از ایندخالت های بیجا عمه ام رسما میگ تیغ بزن همهچی بگیر لوکس بگیر خب من خونه بابام چهجوری بودم دوستدارم همینجوری باشم چرا باید تو این شرایط هیی خرج کنم و... همینجور پدرم میگه حواست باشه پول دستم کمه باید حواسم ب جیب پسر و پدرش هم باشه

ولی خیلی ناراحت شدم از ایندخالت های بیجا عمه ام رسما میگ تیغ بزن همهچی بگیر لوکس بگیر خب من خونه با ...

عزیزم منم توی شرایط خودتم همینطورم بقیه فکر میکنن که شوهرای ما روی گنج نشستن بالاخره ادم باید درک کنه توی این شرایط شما هم اصلا حرفاشون برات مهم نباشه خیلیاشون از روی حسادته

عزیزم منم توی شرایط خودتم همینطورم بقیه فکر میکنن که شوهرای ما روی گنج نشستن بالاخره ادم باید درک کن ...

بخدا کلافه شدم همه دخالت میکنن عمه ام میگ اول زندگی حق طلاق بگیر دست طرفو ببند ک .... خب این حق طلاق درسته مزیت دار ولی معایب داره من خوومتو این رشتم. باعث ناامنی پسر میشه

بخدا کلافه شدم همه دخالت میکنن عمه ام میگ اول زندگی حق طلاق بگیر دست طرفو ببند ک .... خب این حق طلا ...

حق طلاق به نظرم برای دخترا خوب نیست چون ما دخترا وقتی عصبانی میشیم احساسی عمل میکنیم و فکر نمیکنیم اینطور هر کاری ازمون بر میاد و دوم اینکه اول زندگی چرا اینا به فکر طلاقن اخه از همچین ادمایی دوری کن انرژی منفی میدن بهت