2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 81 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من شنیدم که لحظه های اخر طرف پشیمون میشه از خودکشیاون لحظه های اهر که راه برگشت نداری خیلی دردناک 😔 ...

خیلی🥲

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

خسته نشدین از این شعارا؟

نه خسته نشدیم

چون خودکشی کنیم راحت میشیم؟

نمی تونیم ۱۰۰ درصد بگیم چی در انتظارمونه

پس ارزش ریسک کردن نداره

امید را مادری با نام وطن یاد ما داد...🇮🇷

آدمی که هیچ راهی نداره چیکار کنه آخهزندگی با افسردگی ونا امیدی خیلی سخته

میفهمم سخته ولی خودکشی هم راهش نیست..

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

وای خدا این دختر تا یادش افتادم الان زدم زیر گریه ، چقد بده......

خداروشکر ما مستاجر بودیم بلندشدبم. هیچوقت یادم نمیرفت..

افسرده شده بودیم کل همسایه ها....

همسایمون که ترسو میترسید گفتم من نمیترسم دلم میسوزه که چه بلایی سر خودش اورد

ولی هرزگاهی یادمیوفتم ارخدا میخوام ببخشتش

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

منبع حرفتون؟؟اینکه هرگز بهشت نمیره و جایی بین بهشت و جهنم میره

من یه دوستی داشتم ۵ سال پیش خودکشی کرد تقرسبا یک سالی خیلی زیاد در مورد خودکشی کتاب و مطلب خوندم و با دفتر مرجع تقلید صحبت کردم.

این روایت هم خودم دیدم. باید بزنی تو نت پیدا کنی ببینی این حدیث از کی هست!

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

خسته نشدین از این شعارا؟

شعار نيست. حقيقته.

خدا تو قران ميگه موقع سختي از صبر و نماز كمك بگيريد.

به خدا توكل كنيد و از اين چيزا.

خب اينا رو ادم شعار بدونه، قراره چيكار كنه با سختي؟

ناراحت نشيا،ولي يه چيز مد شده تا دو كلام ادم حرف درست و مذهبي ميزنه ميگن شعار ميديد.

اينا شعار نيست. كلام خداست. راه نجات ادميزاده

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

چون همه چیز رو سرسری گرفتنفک میکنن بچه بازیهوقتی میفهمن ک مرگ واقعا منتظرشونه پشیمون میشن

بله دقیقا

یکمی فکر می کنم تا حدی اون حسشون رو درک می کنم

هرجقدرم زندگیت سخت باشه،وقتی با دست خودت به لحظه مرگ میرسی

پشیمون میشی،خیلی سخته💔💔

امید را مادری با نام وطن یاد ما داد...🇮🇷

زن همسايمون با پنكه خودشو حلق اويز كرد طفلي. رفته بود به خواب كسي،گفته بود لحظه اخر پشيمون شدم ولي ن ...

خاله ی دوستمم با قرص برنج خودکشی کرد. پشیمون شد به همه زنگ زد التماس که برن نجاتش بدن

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

خداروشکر ما مستاجر بودیم بلندشدبم. هیچوقت یادم نمیرفت.. افسرده شده بودیم کل همسایه ها....همسایمون که ...

خیلی سخته

کاش خدا عذابشون نده، گناه دارن🥲

خاله ی دوستمم با قرص برنج خودکشی کرد. پشیمون شد به همه زنگ زد التماس که برن نجاتش بدن

مرد؟ قرص برنج اصلا نجاتی نداره؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

چرا میگن بنظرت؟مگه تصمیم قطعی نگرفتن؟ پس چرا لحظه آخر میگن نجاتمون بدین

چون دم مرگ ادم چشمش باز ميشه و اون دنيا رو ميبينه.

ميدونه چه چيزايي رو تو اين دنيا سرسري گرفته و چي در انتظارش هست. واقعيت رو ميبينه

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

بله دقیقایکمی فکر می کنم تا حدی اون حسشون رو درک می کنمهرجقدرم زندگیت سخت باشه،وقتی با دست خودت به ل ...

آره سخته و دردناک💔🥲

سخت می خواهم ک در آغوش تنگ آرم تورا،هر قدر افشرده ای دل را بیفشارم تورا....🫀

اخيييي

با قوص برنج كه اصلا ميگن راهي نيست. چون شروع ميكنه به تجزيه كردن اعضا و جوارح

خيلي هم دردناكه ميگن