2777
2789
عنوان

مصرف کلومفین برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 23 پست
ممنون از همدردیت ،ولش شوهر من با وجود 13سال تفاوت سنی که بزرگتره بازم همش ایراد میگیرکلا ادم بدبینیه ...

منم همسرم 9 سال ازم بزرگ تره و اصلا نمیگه دوست دارم و میگه تو همش میخوای یکی بغلت کنه بگه عاشقتم... 🤐 

من اصلا از این تفاوت سنی راضی نیستم دنیامون باهم متفاوته 

ولی با این حال دوسش دارم

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وای عالیه مبارکت باشن ،پریودت منظم بود که از شب 5خوردی ،اخه من پریودم منظمه

اره عزیزم منظم بود یه روزم جابه جا نشد اگه مشکلی نداری قول یه دوقلو را به خودت بده😉

اره عزیزم منظم بود یه روزم جابه جا نشد اگه مشکلی نداری قول یه دوقلو را به خودت بده😉

ان شاالله پریودهام همیشه28روزه بود ولی از. زمان اقدام یکی دو روز جلو عقب میشه ،من عاشق دوقلو ام ،خدایاااا. برام دعا کن خدا بهم بده عزیزززم

ان شاالله پریودهام همیشه28روزه بود ولی از. زمان اقدام یکی دو روز جلو عقب میشه ،من عاشق دوقلو ام ،خدا ...

دوست عزیز دوتا رو هم زمان میخورید یا یکی شب یکی صبح من چند ماه پیش بهم داد ی مشکلی برام پیش اومد نخوردم الانم فراموش کردم 

از پیج chichak28 دیدن کنید پشیمون نمیشید 
دوست عزیز دوتا رو هم زمان میخورید یا یکی شب یکی صبح من چند ماه پیش بهم داد ی مشکلی برام پیش اومد نخو ...

من شبی دو تا هم زمان میخوردم دستور دکتر بود نمیدونم بقیه چطوری مصرف میکرد