2777
2789
عنوان

ویتامین نوزادی

69 بازدید | 9 پست

سلام. دخترم سه ماهشه. هر کی میبینه میگه چقدر موهاش کمه. با پسر اشتباه میگیرنش. الان بهش قطره ی ویتوکید میدم به نظرتون ویتان الان مناسبه براش به جای ویتوکید بدم؟؟کسی تجربه داشته؟؟شیر خودمو میخوره. وزن و قدش در حد طبیعیه نه چاق و قد بلنده نه لاغر و کوتاه. 

طبیعی هست زیر دوسال اما دارو نده بعدا روی کلیه و کبد تاثیر پاره پسرای من کچل بودن مثل کف دست الان هر ماه ارایشگاه هستم هیچی بهشون ندادم دکتر بهم گفت اینا بعدا خودشون پر مو میشن

ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به جز قطره آ_د  هیچی نده ,میدونی چقدر ضرر داره, مو  رشد طبیعی خودشو داره ,وارثی, تورو خدا تحت تاثیرحرف  دیگران  که میگن چرا کم مو قرار نگیر,     موهاش رشد میکنه,  پسرمنه وقتی نوزاد بودتا۵ماهگی نمیتونست بشینه پشت کله اش دراثر خوابیدن روی بالش  ریخته  بود,وقتی کم کم نشستن یادگرفت موهای پشت سرش درامد پرشد,   ازت خواهش میکنم  هیچ دارویی نده,     من نمیدونم  بچه تا بالا میاره  بهش  داره  ریفلاکس میدن, تایه طوریش هست دکترمیبرن,من درکت میکنم مادری و نگران   اما  اینا طبیعی ,خودش رشد میکنه. تا۶ماهگی تنها ویتامین آد هست, بعد ۶ماه  اهن و مولتی ویتامین  که بهتره  ایرانی بخری یا ازمرکز بهداشت رایگان بگیری,   

من کاملا مادراهای نگران درک میکنم   خودمم  مادر نوپا هستم     اما  سعی و تلاشمو کردم    وقتی بچه یه طوریش میشه  خودمو نبازم و مهمترازاون تحت تاثیر حرف  دیگران  حتی عزیزترین کسای زندگیم قرار نگیرم,   پسرمن تا۴ماهگی شیر که میخورد بالا میاورد همه میگن وا    ببرش دکتر, حتمی شیرت بهش نمیسازه,شیرخشک بخربراش ازاین رفلاکس ها,  من با مامای خانه بهداشت حرف زدم   گفت بچه تا وقتی که  قد و وزنش طبیعی  هست و روبه رشد هیچ مشکلی نداره,  خوب شیرمیخوره خوب شکمش کارمیکنه  و مهمترازاون اون قد و وزنش نرمال , پس دیگه احتیاج به هیچی نیست,   برای بالا اوردنش گفت  وقتی شیرخورد تا چند دقیروی شونه هات نگه اش دار بعد بخوابونش,   برای دل دردش هم یه  قاشق مرباخوری عرق نعنا ونبات سفید  بده بخوره قبل خواب شب,  صبح ها  کنارش  بشین  و توی جاش دمربخوابون, به همین راحتی  دل دردش خوب میشه,  احتیاجی به داروی نیست,   و من خداروشکر نتیجه گرفتم,  ببخشید طولانی شد    خواستم  تجربه بگم  شاید مادری ازاین نگرانی دربیاد ,و اروم باشه,