2777
2789
عنوان

تپش قلب

82 بازدید | 8 پست

دوستان من چن روزه گوش درد دارم رفتم دکتر بهم سلکسیب ۲۰۰. (سلکوکسیب) داد امروز خوردم. تپش قلبم پا میشم میره رو ۱۶۰ نمیتونم از جام پاشم فقط باید دراز بکشم چون کلا یکم تپش قلبم بالاس الان نمیدونم سرچ کردم نوشته عوارض اونه موندم چیکار کنم امشب تپش قلبم پایین بیاد خیلی حالم بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من متورال میخورم چند ساله البته به دستور دکتر قلب و عروق تازه اونم برام کفایت نمیکنه در کنارش فشارم ...

من ی دوره بهم متورال دادن بعد دکتر گف لازم نیست۲۳ سالمه میترسم بخورم معتاد این قرصا بشم ولی حالت عادی دراز میکشم تپش قلبم رو ۱۱۰

پروپرانول نداری؟البته تداخلش رو در نظر بگیر حتمابدون دارو فقط تنفس عمیق و نگه داشتن نفس و بعد بازدم ...

پروپرانول بهم نمیسازه ولی لورازپام دارم نمیدونم میترسم سرخود بخورم جرات ندارم حتی تا دکترم برم پا میشم تپش قلب میگیرم

پروپرانول بهم نمیسازه ولی لورازپام دارم نمیدونم میترسم سرخود بخورم جرات ندارم حتی تا دکترم برم پا می ...

میدونم چون تجربه اش رو دارم کاش میشد پرانول میخوردین در جا ضربان نرمال میشد. الان بنظرم بجای لورازپام تنفس منظم و شکمی رو انجام بدین حالتون خیلی بهتر میشه. تاثیرش بیشتر از چیزیه که فکر میکنید. دارو رو هم ادامه ندید و دنبال جایگزین براش باشید

میدونم چون تجربه اش رو دارم کاش میشد پرانول میخوردین در جا ضربان نرمال میشد. الان بنظرم بجای لورازپا ...

ممنونم که اینقد با حوصله توضیح میدید چشم انجام میدم امیدوارم بهتر شم