2777
2789
عنوان

نفرین

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 30 پست
توروخدا ببخشش خدا بهترین رو میزاره سر راهت بخاطر. بزرگی قلبت خدا برات جبران میکنه منم در حق یکی بدی ...

الهی دورت بگردم خدا مهربونه میبخشه ، انشالله ب آرامش برسی

ولی از سر لجبازی ب ناحق با آبروم بازی کرده ، چطور کوتاه بیام 😭😭😭هر وقت یادم میوفته تن و بدنم میلرزه

چند سال گذشته از قضیه ولی برام سنگین تر میشه

اگر ب ناحق نبود کوتا میومدم ، ولی وقتی من اون کارو نکردم ، برام سنگینه💔💔از ذهنم بیرون نمیره

همه باهام دشمن شدن ، حتی نذاشتن من حرفامو بزنم توضیح بدم ثابت کنم

من مدرک دارم برای اثبات حرفااااااااام

ولی کیه که دیگه ببینه و کیه که دیکه جواب منو بدن ..،هیچکس

الهی دورت بگردم خدا مهربونه میبخشه ، انشالله ب آرامش برسیولی از سر لجبازی ب ناحق با آبروم بازی کرده ...

فداتشم من

اگه مدرک داری ثابت کن نترس

اگه طرف واقعا پشیمونه ببخشش به خدا ما خودمون سر شار از گناهیم بیا با بنده ها رحم کنیم تا خدا بهمون رحم کنه

دلمونو بزرگ کنیم ببخشش و دلتو بزرگ کن خودتم آروم میشی منم دعا کن یا بمیرم یا ببخشه

یه صلوات بفرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا امشب دلمو بدجور شکوندن نمیدونم منم چطور به خدا بگم...

😔😔😔الهی بگردم

ایشالا تقاص پس بدن

چرا خدا باهامون ابن کارارو میکنه

چرا اونایی که بدجنسن بد دلن به همه چی میرسن

ولی ماها نه ...

احساس میکنم خدایی وجود نداره 😣😣😣

فداتشم من اگه مدرک داری ثابت کن نترس اگه طرف واقعا پشیمونه ببخشش به خدا ما خودمون سر شار از گناهیم ...

عزیزززدلم دور از جونت این چه حرفیه ! خدا میبخشه ب آرامش میرسی برات حمد و صلوات میخونم ب آرامش برسی

هر سری بخشیدم هر سری کوتا اومدم ، بدتر شده ...

😔😔😔الهی بگردم ایشالا تقاص پس بدن چرا خدا باهامون ابن کارارو میکنهچرا اونایی که بدجنسن بد دلن به ه ...

دقیقا منم...امیدوارم فقط ببینم اون روزو

یا لااقل روزی رو ببینم که خودم حالم خوب باشه...

فک کن بیان بخاطر شغل پدرت تو خیابون مسخرت کنن بگن بابات کجاست؟ باز رفته نون خشک جمع کنه؟

خیلی دلم گرفت خیلی

تاپیک آخرم درمورد لاغریه دوست داشتین سر بزنین💜

دقیقا منم...امیدوارم فقط ببینم اون روزویا لااقل روزی رو ببینم که خودم حالم خوب باشه...فک کن بیان بخا ...

دردت ب جونم

غصه نخور عزیزدلم ، خدا ب پدرت عمر با عزت سلامتی کامل و دل شاد بده

پدرت واااقعا مرده واااقعا انسان کاملیه

انشالله ب حق امام حسین و آقا ابلفضل حال دلت خوبه خوب بشه و به آرامش واقعی برسی..برات از ته دل بهترینارو آرزو میکنم

انشالله ب بزرگترین خواستت برسی

بعضیا بیشعورن ، نفهمن تو بزار ب حساب احمق بودنشون ، ناراحت نباش ، احمقن دیگه دست خودشون نیس

انشالله یه جوری ورق زندگیتون برگردهههههههه ب اون بالا بالاها برسید که همه انگشت ب دهن بمونن

انشالله اونایی که زخم زبون زدن ب روز فلاکت بیوفتن و در به در دنبال حلالیت از تو باشن

راه درمانشون فقط و فقط حلالیت از تو باشه

دردت ب جونم غصه نخور عزیزدلم ، خدا ب پدرت عمر با عزت سلامتی کامل و دل شاد بده پدرت واااقعا مرده وااا ...

خدانکنه دورت بگردم

قربونت برم من مهربونم عزیزدلمی ممنون بابت دعای قشنگت همچنین انشالله بهترینا برای شما هم رقم بخوره🥲🥺

خدانکنه دورت بگردمقربونت برم من مهربونم عزیزدلمی ممنون بابت دعای قشنگت همچنین انشالله بهترینا برای ش ...

مرسی عزیزدلم مهربونی از خودته 🫂 قشنگ من ، نبینم غصه بخوریا 💞

ب پدرت افتخار کن 💪💪💪 با پدرت عکس و استوری بزار

عشق و حال کن

تازه کپشنم بزار بهش عشق بده و بگو باباجون بعضیا چشم دیدن تورو ندارن و از اینجور مدل حرف زدنااااا

بگو من بهت افتخار میکنم که هستی و نون حلال میاری

خدای شماام بزرگه , انشالله هر چههههههههه زود ترررررر زوووووودتر ورق یه جوری برگرده که بیای ب همه ما شیرینی بدی 😉

مرسی عزیزدلم مهربونی از خودته 🫂 قشنگ من ، نبینم غصه بخوریا 💞ب پدرت افتخار کن 💪💪💪 با پدرت عکس و ...

کلییییی بوس بهت از راه دور مرسی واقعا حرفات دلمو آروم کرد خدا هر چی میخوای بهت بده😭❤️❤️❤️❤️