2777
2789
عنوان

دروغگویی شوهرم

2643 بازدید | 26 پست

دوماه پیش شوهرم گفته بود داره با دوستاش مجردی میره شمال،روز قبلش دوستش بهش ز زده بود که ما بیرون بودیم فلانی هم هست(که متاهله)خانمت همدبیار شوهر من گفت نه خانمم سختشه با بچه بیاد گفتم چی گفت گفت گفته خانمتم میاد گفتم نه سختشه !!!فرداش من رفتم خونه مامانم که از محل زندگیمون فاصله داره اونم رفت که بره سفر یهو ز زد که فلانی با زنشم داره میاد میخوای بیای؟؟؟گفتم هرچی تو بگی گفت من دوست دارم تنها باشم اونام معلوم نیست بیان!!!منم گفتم پس اینا همه از قبل تعیین شده بود تو بهم دروغ گفتی عصبانی شده و‌ گوشی رو‌قطع کرد و بعد خاموش کرد!!!!گذشت دیگه تا چند روز پیش فهمیدم که علاوه بر اینکه اون دوستش با خانمش بود کس دیگه هم با دوست دخترش بوده!!!واقعا نمیدونم چه کار کنم،دیگه بهش اعتماد ندارم دلیل کارشم که میپرسم میگه چون خودت مجبورم کردی عصبانیم کردی منم رفتم..حالا شما اگه بودین میتونستین با اینجور مردی زندگی کنین؟؟

نميدونم چرا تازگيا متناي طولاني رو نميتونم بخونم😖

ني ني سايت داره برام عوض ميشه يا من دارم عوض ميشم!😕

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من که جلو چشم باهم اینکه او کرد اعصبانی شدم زدم تو گوشش.مظلوم نگاه میکرد.میدونست اگه حرف بزنه من دیگ ...

ببخشید خودت فهمیدی چی نوشتی؟

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم

شوهرت خیلی اشتباه کرده ک رفته همچین مسافرتی دروغش رو بازم‌میشه تحمل کرد اما با دوتا خانواده رفتن مسافرت اونم مجردی خیلی زشته

خدایا حتما خودت صلاح کارو بیشتر میدونی قربونت پس آرامش بده بهم ممنون خدا جونم
ببخشید خودت فهمیدی چی نوشتی؟

آه چرا اینجوری شده 😂😂😂 ببخشید

میگم شوهر منم جلو چشم دوستاش اومدن کوهستون  اون من اونجا ول کرد رفت جا رفقایی که خانمشون ودوستاشون باهاشون  بود...من تا شب چیزی بهش نگفتم آخر شب دختره براش یه اش که خرکی اومد منم که نمیشناختمش.. .کشیدم یه گوشه زدم تو گوشش  گفتم اون دوست توییه مگه نه .هنگ کرده بود چی بگه اگه حرف میزد قطعا من دیگه نمیخواستمش

باید از همسرت دلیل اینکه چرا دوست نداشته شما همراهشون بری رو بپرسی. شایدم واقعا اولش برنامه کاملا م ...

خوب چرا منو‌با خودش نبرده؟؟میگه چون تو منو عصبانی کردی گفتی از قبل برنامه ریزی شده بوده ولی تو به من نگفتی