2777
2789
عنوان

واقعا عصبیم

43 بازدید | 11 پست

وقتی من پول یه سیمکارت گوه رو میدم چرا اگه استفاده نکنم باید واگذار بشه.

کل زندگی من توی اکانت تلگرامم بوده الان واگذار شده اکانتم افتاده دست یکی دیگه بدون اینکه هیچی پاک شده باشه !!!!!

واقعا دیگه نمیکشم از این سیستم

خدایا مامانم حالش خوب بشه و سایه ی جفتشون روی سرم باشه .. من میدونم که تو معجزه مییکنی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فک نکنم ب خاطر این تایم واگذار کنن

واگذار شده دسترسی ندارم زنگ میزنم هم ینفر دیگه جواب میده و میگه خریدتش

خدایا مامانم حالش خوب بشه و سایه ی جفتشون روی سرم باشه .. من میدونم که تو معجزه مییکنی

اره منم سیمکارت واگذاری خریدم با اینکه به اسم خودمه وارد تلگرام شدم همه چتای یه خانومی بودش که من همرو پاک کردم خانومه بعد چند وقت نمیدونم چطوری رو اکانت تلگرامم ان شده بود فحش داد بود تو گروهام و چت شخصیم لف داده بود بلاک کرده بود یک خانم میان سال بود

ولی بعدش که تماس گرفت همه چی توضیح دادم دیگه بیخیال شد

اره منم سیمکارت واگذاری خریدم با اینکه به اسم خودمه وارد تلگرام شدم همه چتای یه خانومی بودش که من هم ...

من خودمم یه سیم جدید گرفتم کل زندگیش بنده خدا توش بود زنگ زد همه رو فرستادم و حذف کردم

خیلی کار بیخودیه من مدارک ضروریم تو تلگرامم بوده

الان دست یکیه که نمیدونم کیه

واقعا تا ازت نکنن و شارژ و نت نگیری و نتونن مالیات بگیرن باید تر بزنن

اه

از طریق اپراتورش پیگیری کن

چجوری؟ باید برم پست بانک؟

برمیگردونن شمارمو بهم؟

من خودمم یه سیم جدید گرفتم کل زندگیش بنده خدا توش بود زنگ زد همه رو فرستادم و حذف کردمخیلی کار بیخود ...

اره منم از همین میترسم واسه همین رمز دو مرحله ای فعال کردم که هیچ کس جز خودم نتونه وارد بشه مگر اینکه دلیت اکاو کرده باشم که اونم به دست منه

اره منم از همین میترسم واسه همین رمز دو مرحله ای فعال کردم که هیچ کس جز خودم نتونه وارد بشه مگر اینک ...

الان ینی بخوام برم سیمکارتم پس بگیرم نمیشه؟