2777
2789
عنوان

چاقی

34 بازدید | 7 پست

استخون بندیم درشت نیست که سنگین بیام فک کنم متوسطه مچ دستم لاغر

قدم ۱۷۶ چه وزنی برام ایده اله وبه چند برسم تس توپری میکنم الان وزنم ۶۳ حس چوب کبیریتی دارم🤐

قدر۱۷۶اگر۹۰کیلوهم باشی فقط هیکلی هستی نه چاق😩😫😩😫

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

میگن از قدت 100 تا کم کن وزنت باید اوونقدر باشه تا متناسب باشی

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میگن از قدت 100 تا کم کن وزنت باید اوونقدر باشه تا متناسب باشی

لعنتی بزور تا اینجا اومدم خداکنه رژیمم رو بتونم برم جلووو چون تغییرو نمیبینم سختم میاد لامصب یکم پرررردیده شم میرم براادامه ها ولی نمیدونم کدوم وزن دیه باید برسونم تایکم دیده شه😂

از قدم راضیم ولی وزنم رژیمم از ۵۲رسوندم ۶۳ ولی هیچ تغییری نکردم😂😂😂

هیییییی خدا

هم قدبلندوهم لاغری دادی به یکی

وماهم کوتاهیم وهم چاق🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

هیییییی خداهم قدبلندوهم لاغری دادی به یکیوماهم کوتاهیم وهم چاق🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من عاشق قدمم حس شاخ بودن داره تودانشگاه مخصوصا رو ابرایی ولی اینکه نمیتونم شلوار جذب بپوشم دلم میشکنه فانتزی چیزا تنگ دارم🤣🤣جذب بدن بشن و فیت و خوشگل

من عاشق قدمم حس شاخ بودن داره تودانشگاه مخصوصا رو ابرایی ولی اینکه نمیتونم شلوار جذب بپوشم دلم میشکن ...

😁😂