2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچم از دیشب تو خواب جیش میکنهچیکارکنم😕

استرس یا ناراحتی نداره

بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون

اگه سوالتون مسائل مربوط به خانوم هاست که دوستان هستن. اما اگه راجع به یه چیز دیگهس در خدمتم.

کاش مینوشتی موضوع سوالت چیه که مزاحمتون نشم 🙏

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

اگه سوالتون مسائل مربوط به خانوم هاست که دوستان هستن. اما اگه راجع به یه چیز دیگهس در خدمتم.کاش مینو ...

بچم ۲سالو نیمشه ازدیشب شب ادراری داره

یکمم سرماخورده نمیدونم ببرمش دکتر یا خوب میشه قبلشم ی دوسه شب اینجوری بود باز خوب شد

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

بچم ۲سالو نیمشه ازدیشب شب ادراری دارهیکمم سرماخورده نمیدونم ببرمش دکتر یا خوب میشه قبلشم ی دوسه شب ا ...

من که بچه ندارم ☺️ اما معنیش این نیست که از این موضوع بیاطلاعم ( آخه بخاطر آینده سعی کردم خیلی چیزا رو یاد بگیرم ☺️ چیزایی رو که با مطالعه و تجربه یادگرفتمو عرض میکنم) :

شب ادراری برا یه بچهی زیر ۴ سال یه مشکل عجیب غریب نیست! چون بچه کامپیوتر نیست که با نصب یه برنامه دیگه عالی کار کنه ! شب ادراری به عنوان یه بخش و قسمت طبیعی از رشد بچهس! یعنی با گذشت زمان و بزرگ شدن بچه ، کم کم یاد میگیره که حتی تو خوابم بتونه خودشو نگهداره ! ضمن اینکه بچه شما هنوز دو سال نیمشه!☺️ و تازه خودتونم گفتین که قبلا خوب بوده و الان بخاطر سرماخوردگی اینجوری شده!

به نظر من کاری نکنید که بچه خجالت زده بشه ! چون بنده خدا الان حالش خوب نیست ! بهتره حتی بهش این اعتماد به نفسو بدین که بخاطر بیماری و سرماخوردگی اینجوری شده وگرنه اون که دیگه خودشو خیس نمیکنه !☺️

بهتره اجازه بدین بچه کمکم بزرگ شه ! موردی نیس که !

انشاالله حالش که خوب بشه این موردم حل میشه.

شاد باشید 🙏

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

من که بچه ندارم ☺️ اما معنیش این نیست که از این موضوع بیاطلاعم ( آخه بخاطر آینده سعی کردم خیلی چیزا ...

خیلی ممنونم

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿