avin_zand مدیر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 294 عنوان منِ او | مشاهده متن کامل بحث + 33 بازدید | 18 پست کسایی که توسط یه بی مسئولیت قلبشون لمس شده میفهمن که هیچوقت ما آدم سابق نمیشیم 🙂🥂 زخم ک خوب بشه خیلیا رو زخمی میکنم دیروز | 20:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avin_zand مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 294 بعد عاشق شدی؟راس میگی؟یچیزی بگم مامان خدا بیامرزرم همیشه میگفت اگ میخوای ب کسی نفرین کنی بگو برو عاش ... خدا بیامرزه براش فاتحه خوندم 💐💔ارث فقط مال نیست مادرت خیلی ازث خوبی بهت داد ...میگما جسارتا شما چند سالتونه ؟ و چند سال برا موقعیت یا شغلی ک میخواستی جنگیدی؟کنجکاو شدم ممنون میشم بگی عزیز زخم ک خوب بشه خیلیا رو زخمی میکنم
b1214 عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 1630 خدا بیامرزه براش فاتحه خوندم 💐💔ارث فقط مال نیست مادرت خیلی ازث خوبی بهت داد ...میگما جسارتا شما چن ... مررسی دکرت بگردم خیلی لطف کردی خدا رفتگانت رو بیامرزه و عمر با عزت بهت بده😘😘😘😘من ۱۹ سالمه اون موقعیتی ک گفتم کنکور بود و بعدم کار تو یه شرکت برا ترجمه متن های زبان ک یه در آندی داشته باشه برام.
avin_zand مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 294 مررسی دکرت بگردم خیلی لطف کردی خدا رفتگانت رو بیامرزه و عمر با عزت بهت بده😘😘😘😘من ۱۹ سالمه اون مو ... واقعا خوشحال شدم از صحبت بات عزیزممثل یه خود ساخته جنگیدی و موقعیت و درآمد و آینده و پرستیژ رو بدست اوردی و حقت از دنیا گرفتی عالیهمزاحمت نمیشم خدافظ💐🤍 زخم ک خوب بشه خیلیا رو زخمی میکنم
b1214 عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 1630 واقعا خوشحال شدم از صحبت بات عزیزممثل یه خود ساخته جنگیدی و موقعیت و درآمد و آینده و پرستیژ رو بدست ... قربونت برم.منم همینطور😘😘😘😘