2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچ وقت تو زندگیم نفهمیدم عاشق شدن چجوریه اصن چجوری دل میبازی امیدوارم هیچ وقت هم نشم دنیای خودمو تن ...

اگه نشدی خشبحالت

بنظرم نتیجه اش فقط یه خراشه تو روحت تا ابد

زخم ک خوب بشه خیلیا رو زخمی میکنم

اگه نشدی خشبحالتبنظرم نتیجه اش فقط یه خراشه تو روحت تا ابد

من دلم مث ژلست🤣🤣🤣🤣تو آسانسور ساختمون ک میرم میبینم میگ عههه چه خوشگله دو دیقع بعد یکی دیگرو میبینم اونو یادم میره😂😂😂

چه توجیهی واقعا!خدا عقل داده عشق رو هم دادهچرا باید یه کسی رو بفرسته که چنین درسی به ما بده؟!

البته اگه بتونی انجامش بدی اوج قدرته

ولی بعضی چیزا دست خودمون نیست ... مثلا بلا مثل حادثه مثل نظر بقیه مثل علاقه در یک رابطه ساده در حالی ک فکرشم نمیکردیم

من خودم هرچه نصیحت بشم درس نمیگرم یا تاثیرش کمه ولی ولی شکست میخورن یاد میگرم تو جونم هک میشه راه درست

من دلم مث ژلست🤣🤣🤣🤣تو آسانسور ساختمون ک میرم میبینم میگ عههه چه خوشگله دو دیقع بعد یکی دیگرو میبی ...

منم همین بودم اگه توهم اینجوری هستی

👋 سلام

منم همین بودم اگه توهم اینجوری هستی 👋 سلام

بعد عاشق شدی؟راس میگی؟

یچیزی بگم مامان خدا بیامرزرم همیشه میگفت اگ میخوای ب کسی نفرین کنی بگو برو عاشق شو

اقا من یبار عاشقیو تجربه کردم ولی عاشق انسان نبودم راستش رسیدن ب یه موقعیت اجتماعیو میخواستم ک خدا رو شکر شد ولی واقعا تمام فکر و دکرم شده بود تو خواب بیداری بیرون تفریح همه جا همه جا

یاد رسیدن میافتادم اشک شوق میومد تو چشمام فکر نرسیدن ب اون موقعیت هم ک تموم بدنمو میلرزوند اونجا عاشقا رو درک کردم