2777
2789
عنوان

دپی

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم بهتره از دكتر سوال كني ولي من شنيدم استفاده نشه بهتره

من تو بارداری استفاده میکردم اون وقتا اپیلاسیون میرفتم دکترم گفت امکان عفونت هست بهتره نری موبر گذاشتم خیلی هم خوب بود برای ماهای اخر که دید نداری   

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
وای عزیزم فر خورد ینی چی:/😂😂😂 خودش همینجوریه وقتی میزنی فرفری میکنه موهارو بعد باید با کاردکش بر ...

منظورمنم همون فرفری شده

والا با کاردکم کشیدم کنده نمیشد.😆😆

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
من تو بارداری استفاده میکردم اون وقتا اپیلاسیون میرفتم دکترم گفت امکان عفونت هست بهتره نری موبر گذاش ...

اتفاقا بخاطر همین دیدنداشتن میگم از تیغ بهتره😉

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍
يا خدا اين ديگه شاه پشمه😂😂♥️

نه بابا شاید من بلد نبودم درست استفاده کنم😕

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
احتمالا یکی دودقیقه زود شستی😆

نمیدونم شاید🙄😐

بپرس عزیزم

ببخشیدآ ببخشید من نمیتونم غیر ازاینجا از کسی بپرسم خجالت میکشم برای واژنم استفاده میکنن کرم یا پودر یا هرچیز دیگه رو؟

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
اره استفاده میکنن.من خودم نزدم‌.ولی استفاده میکنن

شما پودر دپی رو واس چی استفاده میکنی

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍