2821
2789
عنوان

کمک

214 بازدید | 26 پست

خانوما ی مزاحمی دارم میخوام از رو شماره اسمشو پیدا کنم ببینم کیه از ی طرف میخوام کسی نفهمه میدونم آشناس کسی میتونه کمک‌کنه تو رو خدا دریغ نکنید 

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
برو دادگاه دادخواست بده دوسوته پیداش میکنن

نمیخوام کسی بفهمه در ضمن شرایط این کارو ندارم

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه برنامه هست بزن گوگل اسم برنامه بیاد اسمش یادم نیست شماره رو میدی اسم طرف رو میگه

وزن اولیه ۸۸😣وزن الان ۷۲😍وزن هدف ۵۸🤗من میتونم 💪رژیم کالری شماری تاریخ شروع ۲۵دی ۹۶اتمام رژیم انشالله ۲۵دی ۹۷
یه برنامه هست بزن گوگل اسم برنامه بیاد اسمش یادم نیست شماره رو میدی اسم طرف رو میگه

ی برنامه پیدا کردم اسمش نیاد

شما انجام دادی تا حالا؟

من چندتا بدنامه اینجوری دانلود کردم الکی بود  سرکاری بود کار نمیکرد

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊

دقیقاً برو دادگاه یادادسرا شکایت کن بخواه استعلام بگیرن زود پیداش میکنن

ولی قبلش بایه مشاورحقوقی مشورت کن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
شما انجام دادی تا حالا؟ من چندتا بدنامه اینجوری دانلود کردم الکی بود  سرکاری بود کار نمیکرد

من نه ولی خواهر شوهرم خیلی تعریفشو میکرد که درسته 

وزن اولیه ۸۸😣وزن الان ۷۲😍وزن هدف ۵۸🤗من میتونم 💪رژیم کالری شماری تاریخ شروع ۲۵دی ۹۶اتمام رژیم انشالله ۲۵دی ۹۷
نمیخوام کسی بفهمه در ضمن شرایط این کارو ندارم

خب عزیزم کسی متوجه نمیشه اونا کارشونو بلدن

طوری رسیدگی میکنن که کسی متوجه نشه که شما شکایت کردی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
توی ت ل گ ر ا م یا و ا تس ا پ سیوش کردی؟؟؟

اره لعنتی اسمی ازش نی

خب عزیزم کسی متوجه نمیشه اونا کارشونو بلدن طوری رسیدگی میکنن که کسی متوجه نشه که شما شکایت کردی

عزیزم شرایطشو ندارم برم من بدون خانوادم هیج جا نمیرم همه جا با مامانم میرم