2777
2789
عنوان

پول قرض بدم

51 بازدید | 18 پست

بچه ها مبلغش زیاد نیست

یکی از دوستام پیام داده میتونی ۳ تومن بهم بدی تا فردا پس بدم بهت ؟ چیکار کنم ؟ سالی یک بار شاید بهم پیام بدیم. دوست دوران مدرسه ام هست. موجودیم کلا ۷ تومنه

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

بگو داشتم میدادم ولی الان فقط ۵۰۰ تو کارتم هست

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو داشتم میدادم ولی الان فقط ۵۰۰ تو کارتم هست

بد نیست دروغ بگم ؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

ببخشید ولی من بودم نمیدادم

چی بگم فکر نکنه دروغ میگم بهش؟

نده دوست صمیمی نیستی که کارش لنگ باشه پول بخواد یه داستانی هست

یکی از بچه ها گفت بگو داشتم میدادم ولی ۵۰۰ تو کارتمه همینو بگم بهش؟

بد نیست دروغ بگم ؟

نه اصلا کسی سالی یه بار پیام میده مطمعن باش که تا پس فردا بهت نمیده پولتو بعدشم سه تومنو خانواده اشم دارن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نه اصلا کسی سالی یه بار پیام میده مطمعن باش که تا پس فردا بهت نمیده پولتو بعدشم سه تومنو خانواده اشم ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

خواهش میکنمم

این یه کاسه زیر نیم کاسه اش هست مطمعنم که تا پس فردا بهت نمیده شایدم میخواد بکنه و در بره کلا اعتماد نکنه

یه دوست همین مدلی من داشتم بهم کفت پول قرض بده سه روز دیگه بهت میدم بعد یک سال ونیم به زور ازش گرفتم

جدی .وای 😥

خواهش میکنمم این یه کاسه زیر نیم کاسه اش هست مطمعنم که تا پس فردا بهت نمیده شایدم میخواد بکنه و در ب ...

جالبه پیاممو سین زد حتی جواب نداد حتی لایکم نکرد 😂