2777
2789
عنوان

لطفا

49 بازدید | 12 پست

دختر من و دختر دوستم یک هفته تفاوت سنی دارن دختر اون ماشاءالله خیلی خوب حرف میزنه اما دختر من خیلی کم حرف میزنه‌دختر اون جیش رو خبر نمیده شبا هم جیش میکنه تو جاش ولی دختر من خیلی وقته خبر میده.پریشب میگه دخترت خوب حرف نمیزنه ولی دل خوش کن به اینکه جیش رو خبر میده با ی حالت مسخره حرف میزد.کدومش بهتره حرف بزنه یا جیش رو خبر بده؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس... میرسه روزی که از بس حرف میزنه سرتو میخوره ..یکم بصبر😆😆😆

من ناراحت نیستم چون بچه ام تازه رفته تو یک سال و ۱۱ ماه.ولی اون مخصوص اومد کنارم نشستم که اینو بگه تو عروسی بودیم 

این حرفها چیه، بهتر و بدتر نداره. هر بچه ای یک سری مهارت ها رو زودتر کسب می کنه یک سری مهارت ها رو دیرتر. آخرش هم هممون حرف زدن و جیش گفتن رو یاد گرفتیم. در ضمن ثابت شده که بچه هایی که زودتر شروع به حرف زدن می کنن هیچ برتری از لحاظ بهره هوشی نسبت به بقیه بچه ها ندارن

این حرفها چیه، بهتر و بدتر نداره. هر بچه ای یک سری مهارت ها رو زودتر کسب می کنه یک سری مهارت ها رو د ...

آدم هر چقدم منطقی باشه در مورد بچه اش که حرف میزنن دلخور میشه

من ناراحت نیستم چون بچه ام تازه رفته تو یک سال و ۱۱ ماه.ولی اون مخصوص اومد کنارم نشستم که اینو بگه ت ...

برات مهم نباشه بقیه چی میگن ... اگه هم چیزی گفت بگو آره خوشبحالت و رد شو... 

آدم هر چقدم منطقی باشه در مورد بچه اش که حرف میزنن دلخور میشه

ای بابا... خدای نکرده زبونم لال چیزیش نیست که اینجوری دلخور میشی... حالا یه حرفی اون گفته ... همه بچه ها عین هم نیستن

ای بابا... خدای نکرده زبونم لال چیزیش نیست که اینجوری دلخور میشی... حالا یه حرفی اون گفته ... همه بچ ...

دست خودم نبود آخه خیلی ناراحت شدم تازه سر بچه امم غر زدم