2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فرد حساسی هستی خیلی روی خودت و ظاهرت حساسیت داری اعتماد به نفست کمه زیاد توی تصمیم گیری استقلال ندار ...

اره حس کمبود دارم تو ظاهرم

ولی تو تصمیم گیری خیلی خودشیفتم و بدم میاد کسی دخالت کنه

از من بگو چه فصلی به دنیا امدم دانشگاه قبول میشم

حدودا نوزده سالت هست دانشگاه هدفت اینه برای رشته هایی فرهنگی قبول شی همون رشته ای که میخوای رو قبول نمیشی ولی میری دانشگاه

کی ازدواج می کنم؟با ادم وضع مالی خوب ازدواج می کنم یا وضعیت مالی متوسط؟

با وضع مالی متوسط ازدواج میکنی چندبارم با چند نفر اشنا شدی اما به نتیجه ای نرسیده تقریبا تا یک سال دیگه یکی پیش قدم میشه برای خاستگاریتون و یکسال الی دوسال بعدش ازدواج میکنید پوستش تقریبا گندمیه قدش حدودا 175 هست

اره حس کمبود دارم تو ظاهرم ولی تو تصمیم گیری خیلی خودشیفتم و بدم میاد کسی دخالت کنه

نمیگم کسی بجاتون تصمیم بگیره میگم موقعی که میخواید تصمیم بگیرید تردید دارید برای همین قبل هر تصمیم فکر میکنید کمک میگیرید در نهایت تصمیم میگیرید از نظر ظاهری تقریبا گندمی روبه سبزه هستید توپر هستید قدتون بین 160 تا 165 هست

نمیگم کسی بجاتون تصمیم بگیره میگم موقعی که میخواید تصمیم بگیرید تردید دارید برای همین قبل هر تصمیم ف ...

نه کلا از کسی هم کمک نمیگیرم همیسه تنها تصمیم میگرم و خب اشتباهم میکنم گاهی 😂🤦🏼♀️

ظاهرم درسته فقط قدم173

ممنونم

حدودا نوزده سالت هست دانشگاه هدفت اینه برای رشته هایی فرهنگی قبول شی همون رشته ای که میخوای رو قبول ...

عالی گفتی عزیزم

تا اخر سال ازدواج دارم

با کسی که مدنظرمه ازدواج میکنم

در مورد ادمی که باهاش ازدواج دارم بگو