2777
2789
عنوان

تولد میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 23 پست

والا من فقط سال اول واسش تولد گرفتم و فقط خونواده خودم و همسرم رو دعوت کردم کلا ۱۰ نفر بودیم

ولی بعدش دیگه نگرفتم؛ اصلا حوصله تولد گرفتن رو ندارم؛ ترجیحم اینه شب تولدش یه کیک کوچولو بگیرم و با همسرم و بچم بریم بیرون خوش بگذرونه دو تا عکسم واسه یادگاری می گیرم

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕
بنظرم خودمونی بگیر دیگه خاله و دایی و اینارو دعوت نکن مامان بابای خودت و مادرشوهر و پدرشوهرت شام دعو ...

خب تولد نگیرم دعوت نکنم اوناهم مارو دیگه دعوت نمیکنن

بچه ام تولد رفتن دوست داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جمعه تولد میگیرم ۱۵ نفریم

بیشتر پول میدن

مادر شوهرم ک هر از گاهی به بچه ها زحمت میکشه پول میده

همونقدر ک لطف میکنن چیزی میدن ممنونم توقعی نیست پسرام همچی دارن شکر خدا

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

اینم فکر خوبیه

چون واقعا اصل کاری اون بچه س و هدف از تولد برا بچه اینه بیشتر باید به اون خوش بگذره تا بقیه

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

خب تولد نگیرم دعوت نکنم اوناهم مارو دیگه دعوت نمیکنن بچه ام تولد رفتن دوست داره

دعوت نکنن برا بچت و شوهرت و خودت تولد بگیرین

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

منم ۲۰ میگیرم تولدتون مبارک تولدش مبارک به آرزوهای قشنگتون برسین

فدددااات شم 😘

تولد شما هم مبارک

ایشالله تنش سلامت .آیندش روشن و موفق

من اگر نیکم و گر بد توبرو خود راباش

خب تولد نگیرم دعوت نکنم ماهم از مهمونی ها حذف میشیم

خب شما کادو چی میبری؟ اگه چیزی که شما میدی خیلی سر تره حق با همسرته و حذف بشید بهتره اینطوری حس بد میاد سراغ آدم

اصولا باید کادوها در یک حد باشه ولی خب شاید یکی واقعا نداره

کاش این چشم و هم چشمیا تموم شه من ۱ تومن بدم به تو تو انتظار دو تومن داشته باشی مهم اینه که کنار هم باشیم خوش بگذرونیم نه که طلبکار باشیم

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتر از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.