2777
2789
عنوان

بچم نمیره مهد

137 بازدید | 33 پست

من با کلا با این بچه مشکل دارم. تا چند وقت پیش کلاسی چیزی میبردمش اونجوری با دل و جون نمیرفت. امسال میخوام بذارمش مهد. میگه نمیرم. سال دیگه باید بره پیش.

بخدا اصلا کشش ندارم.

میدونی انگار با خودش میگه مهد کودک چیه بابا، اونجا مگه چیکار میکنن...جذابیتی براش نداره. نمیدونم شایدم حوصلش پایینه.

کسی بوده بچش علاقه ای به جای جدید نداشته باشه؟ خونه مامان خودمو مادرشوهرمم تنها نمیره.

کسی بوده بچش اول به مدرسه و اینا علاقه نداشته بعد رفته و موفقم بوده؟

دختر منم هر کلاسی بردم چند روز رفت دیگه نرفت سال بعد باید بره پیش دبستانی بشدت وابسته س بهم میگه توام باید پیشم باشی وگرنه نمیمونه گریه میکنه نمیدونم چیکار کنم

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه با چی سرش گرمه که اینطور چسبیده به خونه دخترمن با اینکه وحشتناک وابسته من بود بخاطر تنهایی و سر رفتن حوصله با دل و جون رفت پیش دبستانی من فکر میکردم گریه کنه نره اذیت کنه ولی خیلی مشتاق بود الانم برای مدرسه مشتاقه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

والا امسال بااین شرایط ک ازالان آنفولانزا و کرونا اومده فرستادن بچه ریسکه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

اصلا جوش نزن و ناراحت نباش این روزا میگذرن عزیزم مهد خیلی خوب و پر از بازی بذار مهد اینجوری گرونه اما بلدن چیکار کنن مهد الکی نذار که بچه ها رو اصلا محل نمیدن مدیر مهد پسرم خیلی با حوصله و خوب بود واقعا خدا خیرش بده میگفت اولین مهد رو از تابستون بذار که آموزش زیاد ندارن و بازی بیشتره دوتا پسرام ۳ سالگی مهد ایشون رفتن البته از تابستون. اولشم خودت برو بشین توی مهد از دوربین رفتار بچه رو ببین بعضی مهدها آنلاین هستن و توی خونه میتونی بچه رو ببینی

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

تو خونه با چی سرش گرمه که اینطور چسبیده به خونه دخترمن با اینکه وحشتناک وابسته من بود بخاطر تنهایی و ...

هرچی بهش میگم با بچها بازی میکنی، با همدیگه خوراکی میخورین، تاب سرسره داره...

تو خونه باهاش مهربونم و همش به حرفشگوش میدم، این بازی اون بازی،کتاب ، تلویزیون. خودشم با خودش بازی میکنه.

میگم پس خونه باش تا ظهر من بیام.

دختر منم هر کلاسی بردم چند روز رفت دیگه نرفت سال بعد باید بره پیش دبستانی بشدت وابسته س بهم میگه توا ...

یکی از پسرای کلاس پسرم ایطور بود

کل کلاس رو میزد ب هم بدبختی

وابسته مامانش بود تا مربی ارومش میکرد مامانه میرفت می اومد تایم کلاس تموم میشد

اقایون سایت درخواست ندید

دختر منم هر کلاسی بردم چند روز رفت دیگه نرفت سال بعد باید بره پیش دبستانی بشدت وابسته س بهم میگه توا ...

خوده معلما بلدن چطور نگه دارن

در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه

اولش اینجوریه، به مرور عادت میشه براش

اگه روزای اول پیش دبستانی مدرسه نمیرفت بگو باشه خونه بمون! بعدش از همون ساعت تا تایم تعطیلی شون که ۱۱ /۱۲ ظهر هست اصلا باهاش حرف نزن جوابشو نده بهش بی محلی کن. بگو این تایم مدرسه رفتن بود همه بچه ها باید برن مدرسه، اما اگه میخوای خونه بمونی کسی اون تایم باهات حرف نمیزنه اگه میرفتی مدرسه خوراکی داشتی ولی تو خونه باشی اینم نداری

من خواهرزادم خیلی وابسته بود وقتی دید تایمای مدرسش تو خونه بمونه بهش بی توجهی میشه خودش قبول کرد که بره مدرسه هرچند جیگرم اتیش گرفت🥹😭

.یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم چیکار دارم میکنم😂💀

خوده معلما بلدن چطور نگه دارن

خداکنه

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍