2777
2789
عنوان

پاگشا😒

54 بازدید | 11 پست

من ۱۳ ماهه عقد کردم دوتا جاری دارم عنوز دعوتم نکردن یعنی این یکسال خونشونم ندیدم از ۳-۴ماه پیش تازه حرفشو شروع کردن ببخشید دیگه دیر شده ،اقایون همش چک دارن، دعوتی عروسی خیلی سخته اخه و ...

چند وقت پیش یکیشون عمل داشت منم نرفتم عیادت بعذ از اون یکم به خودشون اومدن

حالا سه هفته پیش یکیشون زنگ زد گفت میخوام دعوت کنم گفتم اوکی میام گفت ب خونواده ام زنگ میزنم بیان کفتم اونا مسافرتن نمیان گفت نهههه امکان نداره باید باشن ، خونوادمم بعد از این مدت تمایلی ندارن که بیان دیگه خیلی مسخره شده این مهمونی، هرچی مادرم گفت نه اون گفت من مهمونی نمیگیرم تا باشین😒نمیدونم ایندفعه که گفت چه جوابی بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه حالا داره دعوت میکنه مادرتون هم ناز نکنه دیگع

برید به خوبی وخوشی انشالله

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من خودم مشکلی ندارم گفتم میام ولی نمیتونم پدر مادرمو زوری ببرم

بگو ازالعان دشمن تراشی نکنید

مولانا، چقدر قشنگ گفت: اگه همه جاتاریک بود، دوباره بنگر،شاید نور خودت باشی🤍️

خانواده شوهر من هیج کدوم اصلا دعوت نکردن عید شد شوهرم گفت بریم عید دیدنی رفتم خونشون مثل بجه ها بهم ...

ببین من اصلا مشکلی ندارم ولی میگم اکه اینجوری رفتار میکنین توقع رفتار متفاوت از ادم نداشته باشین