barbiee مدیر استارتر عضویت: 1404/12/14 تعداد پست: 10 عنوان کمک کنید 97 بازدید | 10 پست من زبان مو افتادم الان چیکار کنم در حد پاس برسممم زیر صفر عه زبانم تروخدا کمک کنید امروز | 17:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 19927 بهش بگو نمره اتو بدی پاس شدی انقدر کم شدی که نتونیستی پاسم کنی؟ میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
barbiee مدیر استارتر عضویت: 1404/12/14 تعداد پست: 10 بهش بگو نمره اتو بدی پاس شدی انقدر کم شدی که نتونیستی پاسم کنی؟ نهایی بوده آخه الان شهریور داخلی عه
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 19927 نهایی بوده آخه الان شهریور داخلی عه وای بخون پس و فقط واسه پاس شدنم نخون میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
barbiee مدیر استارتر عضویت: 1404/12/14 تعداد پست: 10 وای بخون پس و فقط واسه پاس شدنم نخون پشکل اینه میخونم سر امتحان هیچی بلد نیستم انگار کتاب باز نکردم
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 19927 پشکل اینه میخونم سر امتحان هیچی بلد نیستم انگار کتاب باز نکردم ببین حتما حتما فیلم اموزشی نگاه کن ترجمه بنخونن حتماو اون اخر کتابم بخونی ۱۰ میشی میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
barbiee مدیر استارتر عضویت: 1404/12/14 تعداد پست: 10 ببین حتما حتما فیلم اموزشی نگاه کن ترجمه بنخونن حتماو اون اخر کتابم بخونی ۱۰ میشی مرسییی