2777
2789
عنوان

مرغ عشقم مرد🥲

37 بازدید | 19 پست

اصلا راضی نبودم بیان ولی از وقتی اومدن خیلی وابسته شدم بهشون الان دیدم زرده که نر بود مرده افسرده شدم😭😭کلی گریه کردم

دیروز دیدم دور چشاش یکم انگار پراش ریخته گفتم فردا ببرمش دکتر 😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تا همین چند ماه پیش حس عادت کردن و دلتنگی به حیوون و پرنده و خزنده رو درک نمی کردم و برام مسخره بود اینایی که

تا اینکه یه گربه اومد تو حیاط ما مسکن گزید حدود ۳ ماهه

حالا اگر یک روز تو حیاط نبینمش نگرانش میشم و منتظرم بیاد

آخ الهی درکت میکنم یاد روزی افتادم که گربم رفته بود انقدر گریه کردم تا چند وقت مریض شدم خیلی بده الا ...

الهییییی😭😭😭😭💔💔💔

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
وای خیلی وحشتناکه بعضی ها درک نمیکنن ولی واقعا مرگ حیوون خونگی خیلی بده من گربم که رفته بودم انقدر گ ...

تا صب نخوابیدم بخدا..۱۵ سااال باهاش بودم😭😭

درک میکنم حق داشتی مریض شی🥺🥺🥺

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

من انقدر حیوون از دست دادم برای خروسم که فرستادیمش بره تا مدت ها ناراحت بودم همون روزش کلی گریه کردم برای گربه ها چقدر غصه خوردم مرغ عشقم که خیلی باهوش بود در قفسش باز بود رفت اون یکی از گرما مرد هِی حتی یادآوریش تلخه

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

تا صب نخوابیدم بخدا..۱۵ سااال باهاش بودم😭😭درک میکنم حق داشتی مریض شی🥺🥺🥺

وای خدایا چند سال پیش یه کاربر عکس گربشو گذاشته بود که مرده چند ساعت به عکسش خیره شدم نشستم گریه کردم

🫠🐈

وای خدایا چند سال پیش یه کاربر عکس گربشو گذاشته بود که مرده چند ساعت به عکسش خیره شدم نشستم گریه کرد ...

ای عزیزممممم الهییییی🤕🤕🤕🥺🥺🥺😭😭🫂🫂🫂🫂🫂🫂

من انقدر حیوون از دست دادم برای خروسم که فرستادیمش بره تا مدت ها ناراحت بودم همون روزش کلی گریه کردم ...

حالا گفتی خروس یاد بچگی هام افتادم یه خروس سیاهی افتاد دنبالم دیوونه بود 🤣🤣🤣🤦🏻♀️

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد