2777
2789
عنوان

ازدواج

206 بازدید | 16 پست

من ۲۰ سالمه،خیلی با ازدواج گارد نداشتم

تااااا اینکه زنای فامیل رو دیدم

اگر شوهرشون ولشون کنه و بره پی خودش،زنه از خودش نه مهارتی داره،نه درآمدی داره،نه شغلی داره ،هیچییییی نداره

مجبوره با شوهرش بسازه و بسوزه، تمامممممم دارو ندارش شوهرشه,ک اگر ولش کنه،تقریبا هیچی نداره.

منم تصمیم گرفتم روی خودم سرمایه گذاری کنم

ی مهارت،ی زبان جدید،ی شغل خوب

ک پسفردا شوهرم ب احتمال ۱ درصد،ولم کرد،حداقل درامد و شغل هم داشته باشم

شوهر نجات دهنده نیست،نجات دهنده اصلی تحصیلاته .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه میخوای پیشرفت کنی خیلی خوبه

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

کلن توی ازدواج باید احساست صفر باشه تا خوشبخت بشی مخصوصن خانوما اونم تو جامعه ما

فقط باید به فکر خودت باشی تا بتونی زندگیه مشترک موفق داشته باشی اینو تجربه ثابت کرده

کلن توی ازدواج باید احساست صفر باشه تا خوشبخت بشی مخصوصن خانوما اونم تو جامعه ما فقط باید به فکر خود ...

اقایون هم اتفاقا عاشق خانومایی ان ک اینطوری ان بی احساس و تشنه قدرت و ارتقای خودش،منکه هر چی زن دیدم صدشو واسه شوهرش گذاشته،شوهره هم قدرشو ندونسته.

کار درست همینه

اینکه آدم کل زندگیشو بسپره دست شوهرش حقارت محضه

INFP🪷.....در کل آدم آرومی هستم و از تبادل نظر خوشم میاد ولی اگر درباره موضوعی مخالفم بودید و یک طومار بلند بالا برام نوشتبد که مخالفت کنید مخصوصا درباره ی باور ها و عقاید، انتظار نداشته باشبد پاسخ بدم چون این بحث ها از حوصلم خارجه :)