2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 37 پست
شما بین دختر و پسرت فرق میزاری ، دخترت متوجه شده واسه همین به حرفت گوش نمیده . به نظرم توی رفتارت تج ...

من از کلمه فرق گذاشتن متنفرم دخترم وقتی که تنها بچه هم بود اینجوری بود میرفتیم مهمونی نمیومد خونه خیلی اجتماعی هست دوس داره همش بیرون باشه دورش پر باشه ،ولی پسرم اینجوری نیست ،

خودت راه کوچه رو بهش یاد دادی و بعد چون کوچس میای میزنیش!جالبهکوچه همینه دیگ.گرم حرف و بازی شی نمیتو ...

آخه من یادمه بچه بودم تو کوچه بازی میکردم برا روحیم و اینکه تحریک میکردم خیلی خوب بود ایناهم 5تا دخترن همشون میان بیرون صدای توپ ولیلی بازی شون میاد گفتم بره یه ساعت بازی کنه بیاد نه اینکه همش تو کوچه باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا شاید بگن اشتباه کردی ولی دراین مورد به نظرم کارتون درست بوده و الانم که دیگه تنبیهش کردی از ح ...

دوستاش هم نمیان چند بار گفتم بیان نمیان ،من میگم چجوری بگم یه ساعت بازی کن برگرد،چجوری اینو بگم شاید بلد نیستم

میره کوچه چون سرگرمی نداره وگرنه چندتا کلاس بزارش وقتش پر میشهتو خونه بهش مسئولیت بده هرروز بچه هات ...

باباش خونه نیست ،ماشینمون هم فروختیم آره هر وقت ماشین خریدیم همین کارو میکنم خودم میرم میارمش

از اول که خودش نرفته .احتمالا عادتش دادید عزیزم.کم کمهم از سرش بندازید .سرگرمی جدید براش درستوکن .چو ...

چیکار کنم هم دلم میسوزه میگم بره نیم ساعت تحرک کنه تو خونه نپوسه همم متنفرم که همش تو کوچه باشه

دوستاش هم نمیان چند بار گفتم بیان نمیان ،من میگم چجوری بگم یه ساعت بازی کن برگرد،چجوری اینو بگم شاید ...

کلاس بفرستش. باشگاه بفرستش

پدرشم باید تذکر بده

الان دوره تو کوچه بازی کردن نیست

من خودم میرفتم ولی اون زمان باالان که کلی مریض جنسی ریخته فرق داشت

عذاب وجدان نداشته باش کارت درست بوده

دردم از یار است و درمان نیز هم