2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 37 پست

از اول چرا اجازه دادی بره کوچه،چه معنی داره دختر ۱۰ ساله بره تو کوچه،دنیا هزار اتفاقه،خوب نمیترسین،حالا که زدی کاریه که شده لااقل رو حرفت بمون دیگه نزار بره کوچه،وگرنه عاقبت خوبی نخواهد داشت،یک سال دیگه نوجوون بشه اصلا از پسش برنمیای

کتک زدن خوب نیست

تو به عنواپ مادرش میتونی اصلا اجازه ندی بره تو کوچه بهتره تا اینکه کتکش بزنی

به نظر منم بچه هایی که میرن تو کوچه بازی میکنن رفتارشون به شدت بد میشه

توی تایپک های علمی تگم کنید خوشگلا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همین بچه ها هستن که وقتی بزرگ میشن اضطراب اجتماعی میگیرن و منزوی میشن و دیگه دوست ندارن بیرون از خونه برن

لطفا پیش روانشناس برید

چطور به خودتون اجازه میدین یه انسان دیگه رو بزنید!

اصلا حالیش نمیشه ،پسرم 6 سالشه هروقت میگم بیا خونه سریع میاد این نه فقط دوس داره تو کوچه باشه

شما بین دختر و پسرت فرق میزاری ، دخترت متوجه شده واسه همین به حرفت گوش نمیده .

به نظرم توی رفتارت تجدید نظر کن دخترت بزرگ میشه ازت متنفر میشه .

خیلیا شاید بگن اشتباه کردی ولی دراین مورد به نظرم کارتون درست بوده و الانم که دیگه تنبیهش کردی از حرفت برنگرد و نزار بره بیرون تا ازت حساب ببره وگرنه دیگه اصلااااا کنترل نمیشه

جامعه امن نیست چه معنی داره تا ۲ظهر یا۸شب تو کوچه باشه

بعداز اینکه تنبیه چندروزه ممنوعیت کوچه تموم شد سعی کن دوستاشو بیاری خونه و سرگرمی جدید براش درست کنی

دردم از یار است و درمان نیز هم

خودت راه کوچه رو بهش یاد دادی و بعد چون کوچس میای میزنیش!

جالبه

کوچه همینه دیگ.

گرم حرف و بازی شی نمیتونی بیای بیرون

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

شما بین دختر و پسرت فرق میزاری ، دخترت متوجه شده واسه همین به حرفت گوش نمیده . به نظرم توی رفتارت تج ...

من از کلمه فرق گذاشتن متنفرم دخترم وقتی که تنها بچه هم بود اینجوری بود میرفتیم مهمونی نمیومد خونه خیلی اجتماعی هست دوس داره همش بیرون باشه دورش پر باشه ،ولی پسرم اینجوری نیست ،