2777
2789
عنوان

کی؟؟؟؟

85 بازدید | 10 پست

کی همین الان همین لحظه دلش هوس باقلوا استانبولی کرده من به شخص اکه الان در دسترس بود شاید ۱۰تااااا میخوردم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نخوردم تاحالا کلا باقلوام دوس ندارم هوس نکن بخواب😂

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ووواااای من مخصوصا اون رشته ایی ها اون گردویی ها😋😋😋😋😋😌😌

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
ووواااای من مخصوصا اون رشته ایی ها اون گردویی ها😋😋😋😋😋😌😌

اوووووم😋😋😋

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
باقلوا استانبولی چیه از اسمش بدم اومد😐😐😐

وااا مگه گفتم باقلوا فاضلابی 😟😟😟😟

وااااى شيره اش بچكه🤤😭

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
وااا مگه گفتم باقلوا فاضلابی 😟😟😟😟

نمیدونستم اسم یه نوع شیرینیه

تصورم این بود رو استانبولی باقلوا میزارن.شور و شیرین😐

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤