ghazal2026 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 114 عنوان اختلاف سن 78 بازدید | 4 پست با احتساب ۷ سال که پسر باید از دختر بزرگ باشهیه دختر تو ۳۰ سالگی ازدواج کنه شوهرش۳۷ باشه شوهره که خیلی کم حوصله بنظرمیاد سنش امروز | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 2971 ۳۷که اول جوونی طرف هستشای بابادستی دستی ماروفسیل میکنیدبخدا🥲🥲🥲🥲🥲 لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....
sofia_amor عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 6933 ما اختلاف سنیمون بیشتره ولی همسرم ۳۷ ۸ سالشه خیلی اوکی و نرماله و پایس ولی اکسم که ۲۵ سالش بود بی حوصله بودربطی به سن نداره معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)
ghazal2026 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 114 ۳۷که اول جوونی طرف هستشای بابادستی دستی ماروفسیل میکنیدبخدا🥲🥲🥲🥲🥲 تو هرجور فکرته با اون برو شاید من افسردگی دارم خب
آیلینجوجو عضویت: 1405/06/08 تعداد پست: 157 چرا تو 30سالگی یکم شرایط فرق داره اونیکه اول سی سالگیه حوصلش بیشتره اونیکه اخراشه حوصلش کمتره