2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا استرس نداشته باش

شب قبلش سعی کن نشاسته را مثل فرنی بپزی بخوری

با خودت نشاسته ی حل شده ببر که قبل و بعدش بخوری حتما

آمدی خونه خیییلی نخواب بیشتر آروم آروم راه برو ،غذاهای نشاسته دار بدون ادویه بخور ،من خودم صبحا تخم مرغ آبپز می خوردم با زیتون ،ظهر ها ماکارانی با سیب زمینی بدون هیچ ادویه ای می خوردم ،شب ها هم سوپ پای مرغ با سیب زمینی داخلش بازم بدون هیچ ادویه ای می خوردم کلا دو هفته خوراکم این مدلی بود ،بدمزه و سخته ولی چاره ای نبود ،داروهاتم سر ساعت بخور،هر روز بازم دو بار نشاسته حل کن تو آب بخور یا مثل فرنی درست کن بخور تا چسبندگی رحمت بالا بره ،میوه هم خیلی بخور ،عدس و دمنوش و این چیزا را بعدش حذف کن تا دو هفته ،انجیر و بخیسون تو آب صبح ها بخور تا از یبوست جلوگیری کنه

لوبیا سبز هم بخور راستی

قبل از رفتن انتقال پای مرغ بگیر بپز بعد استخوان هاش را جدا کن برای هر وعدت بسته بندی کن که بعدش راحت باشی

به هیچ عنوان خم و راست نباید بشی

خیلی بشین و پاشو نکن ،چیزای سنگین به هیچ عنوان بلند نکن ،حمام سعی کن هفته ی اول نرو بعدش اگه رفتی ی ربع بیشتر طول نکشه ،دست هات را بالا و پایین نکن

مثلا من می خواستم از کابینت بالایی ظرف بردارم فقط در کابینت را باز می کردم و بعدش دیگه نمیبستم بچه ها یا همسرم میومد میبست ،سعی کن قبل از رفتن برا خونوادت غذا بپزی و فریزر کنی تا یکی دوهفته مخصوصا هفته ی اول به فکر غذا پختن برا بقیه نباشی بعد خودشون گرم کنن و بخورن ،ظرف هم هفته ی اول اصلا نشور ،برا خودت هم همون غذاهایی را که گفتم بخور

کارایی که خودم برا دومین انتقالم انجام دادم و گفتم

برا بار اول هیچ کدوم از اینا را جدی نگرفتم

انشاءالله مثبت شدنت

لوبیا سبز هم بخور راستی قبل از رفتن انتقال پای مرغ بگیر بپز بعد استخوان هاش را جدا کن برای هر وعدت ب ...

ممنون گلم❤️❤️❤️

از الان نشاسته و غذاهای نشاسته دار بخورم خوبه؟

اصلا استرس نداشته باششب قبلش سعی کن نشاسته را مثل فرنی بپزی بخوریبا خودت نشاسته ی حل شده ببر که قبل ...

آذر ماه میخوام انتقال بدم

چون دکتر روماتولوژی گفت که قرص هیدروکسی کلروکین رو ۳ماه بخورم بعد برم انتقال بدم

ویتامین دی ۵۰هزار هم هفته ای یه دونه میخورم

کوالی فول هم هر روز بک کمپلکس یه روز در میان .ویتامین ای ۴۰۰هم هر روز میخورم،

دو با اینتقال دادم منفی شد الان ۳ تا جنین بیشتر ندارم

پیش دکتر روانشناس هم میرم اونم بهم قرص داده

نمیدونم جواب میگیرم یا نه

از اسن ور جنگم هست نمیدنم انتقال بدم یا نه

۳۷ سالمه

نه عزیزم ،تا سه ماه دیگه خیلی زیاده

نهایتش یکی دو روز زودتر شروع کن به خوردن

من خودم تعیین جنسیت بودم از دو سه ماه قبلش دل و کمرم و چرب می کردم و میبستم ،جوراب تو خونه میپوشیدم که رحمم گرم بمونه خوراکی های مقوی و گرم می خوردم

اگه تعیین جنسیت هستی رعایت کن این مواردی هم که گفتم اگه نیستی مشکل دیگه ای داری نه این کارها را نکن

بازم سوالی داشتی بتونم کمک کنم در خدمتم

آذر ماه میخوام انتقال بدمچون دکتر روماتولوژی گفت که قرص هیدروکسی کلروکین رو ۳ماه بخورم بعد برم انتقا ...

انشاءالله به سلامتی

اول توکل کن به خدا ،از خودش بخواه بقیه وسیله هستن

بعدش استرس بدترین سم برات ،به جز داروی اولی بقیه را منم مصرف می کردم ،بازم رعایت کن انشاءالله این دفعه نتیجه میگیری ،قبل انتقال ی خرده پیاده روی داشته باش و زیر شکمت و ماساژ بده تا جریان خون داشته باشه رحمت آیت الکرسی هم بخون ،موقع انتقال فقط نفس عمیق بکش بعدش به پهلوی چپ دراز بکش ،سعی کن همون لحظه نری سرویس ،قبلش هم باید مثانت ی خرده پر باشه ولی سعی کن نشاسته حل شده تو آب بخوری ،بعدش اگه توالت فرنگی نداری ببخشید ببخشید ایستاده ادرار کن تا سه چهار روز ،ی دامن بپوش که راحت باشی