2777
2789
عنوان

از خدا میترسم

74 بازدید | 13 پست

تا الان جلوی اشکام گرفته بودم اما یهویی بغضم ترکید من از خدا میترسم از اینکه چه بلایی میخواد سرم بیاره نکنه بدبختم کنه من شرایط روحی و روانی خوبی ندارم نکنه خدا میخواد بدبخت ترم کنه؟من توی این وضعیت شرایط توانایی امتحان الهی ندارم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدا اسمش رحمان و رحیم یعنی مهربان و بخشنده

نگران نباش چرا بخواد تورو اذیتت کنه

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم(یه دوره ی طولانی خودمو گم کرده بودم باید از اونایی که دعا کردن برام متشکر باشم الان خیلی بهترم😊 خدایا شکرت...)

چرا همچین فکری میکنی

چون اگه دوسم داشت این همه مشکل روحی روانی نصیبم نمیکرد به خودش قسم که نمیتونی درک کنی الان توی چه شرایطی ام کاش فقط نا امید بودم ولی به حدی حالم بده که اصلا حس عجیبی دارم نمیدونم باید چطوری توصیف کنم حالم افتضاحه

چون اگه دوسم داشت این همه مشکل روحی روانی نصیبم نمیکرد به خودش قسم که نمیتونی درک کنی الان توی چه شر ...

من که از مشکلات شما خبر ندارم امیدوارم هر چه زودتر حل بشن و حال دلتون عالی بشه

کفتر باز سایتم🕊🕊 جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید 😔💔

منم بخاطر ضعف جسمی و بیحالی شدید نمیتونم مرتب نماز بخونم میترسم اون دنیا منو بخاطر نماز بندازن جهنم

من به خاطر همه چی ازش میترسم الان بدنم داره میلرزه حالم خیلی بده

خب چرا هرچی التماسش میکنم جوابم نمیده من خیلی اذیتم خیلی حالم بده

میدونی به نظرم گاهی باید یاد بگیریم رها کنیم و صبر کنیم چیزی که خدا میبینه مسلما با چیزی که ما میبینیم متفاوته ... شاید الان وقتش نیست یا به صلاحت نیست

شما تلاشت رو بکن شد خداروشکر نشد هم توکل کن صبر کن حتما خیری هست منظورمه سپاسگزار باش نه اینکه خدای نکرده طلبکار

امیدوارم هرچی از خدا میخوای برات جور بشه عزیزم

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم(یه دوره ی طولانی خودمو گم کرده بودم باید از اونایی که دعا کردن برام متشکر باشم الان خیلی بهترم😊 خدایا شکرت...)