هاکلبرفی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 2407 عنوان خستم دیگه از زندگی 366 بازدید | 31 پست از زندگی کردن بدم میاد از نفس کشیدن از این دنیای کثیف از همه چیز حالم بهم میخوره از اینکه به اجبار دارم نفس میکشم خسته ممممممن دلم مررررگ میخاد یه مرگ آروم و بی درد مثل مامانم💔 مردای پلشت و بوگندو نه تو تاپیکم بیاین ن درخواست دوستی بدین از همتون متنفرم 💩💩 تو دهنتون 1405/06/15 | 14:10 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهزاده_خانم_ولز عضویت: 1405/05/15 تعداد پست: 491 بمیرم برا دلتدرکت میکنم فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....
هاکلبرفی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 2407 بمیرم برا دلتدرکت میکنم خدانکنهولی دارم به خاتمه زندگی فکر میکنم مردای پلشت و بوگندو نه تو تاپیکم بیاین ن درخواست دوستی بدین از همتون متنفرم 💩💩 تو دهنتون
هاکلبرفی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 2407 منم ولی بچم چی میشه :// منم پاگیر بچمم مردای پلشت و بوگندو نه تو تاپیکم بیاین ن درخواست دوستی بدین از همتون متنفرم 💩💩 تو دهنتون
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 3217 بمیرم برا دلتدرکت میکنم چه کشت وکشتاریهخدانکنهحالایکی خودش میخوادتوچرانابودبشی لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....
هاکلبرفی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 2407 بمیرم خدا نکنه ❤️ مردای پلشت و بوگندو نه تو تاپیکم بیاین ن درخواست دوستی بدین از همتون متنفرم 💩💩 تو دهنتون
شاهزاده_خانم_ولز عضویت: 1405/05/15 تعداد پست: 491 خدانکنهولی دارم به خاتمه زندگی فکر میکنم من یکبار اینکارو کردم رفیق لعنتیم نجاتم داد که کاش نمیداد فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....
zxcvbnm123456 عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 14513 الهی...🫂 روح مادر عزیزتان شاد.نازنین مادر منم از خواب بیدار نشد.به قول مامانم خدا کمک همه کنه.
شاهزاده_خانم_ولز عضویت: 1405/05/15 تعداد پست: 491 چه کشت وکشتاریهخدانکنهحالایکی خودش میخوادتوچرانابودبشی من نابود هستم عزیزمزندگی جالبی ندارم فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 3217 خدانکنهولی دارم به خاتمه زندگی فکر میکنم حالاکه میخوای بمیزی قبل مردن چندکارخوب انجام بدهمثلاتدریس رایگان بچه های ته شهرسرزدن به سالمندان تنهاوغمگین خانه سالمندانشستن چادرهای نمازمساجدومدارسیاجاروکردن مساجداموالت روغذادرست کن بده به اوناکه گرسنه هستنو...... لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....
هاکلبرفی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 2407 الهی...🫂 روح مادر عزیزتان شاد.نازنین مادر منم از خواب بیدار نشد.به قول مامانم خدا کمک همه کنه. ممنونم حالم خیلی بده طاقتم سر اومده پس کی زمان مرگ منم میرسه خستم خدا از این دنیات مردای پلشت و بوگندو نه تو تاپیکم بیاین ن درخواست دوستی بدین از همتون متنفرم 💩💩 تو دهنتون
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 3217 من نابود هستم عزیزمزندگی جالبی ندارم ای بابافکرکردم اسی فقط اینطوریهشمامشکلت چیهمیدونی تنهازمان هستش که مشکلات روحل میکنه لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....