2777
2789
عنوان

بعضی هاچقدر بی جنبه ان

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزشكاراي ايرانو با ورزشكاراي تيم ديگه مقايسه نكنيد بابا😐☹️همين ك تا اونجاها ميرن خيليه 

از فوتبال خوشم نمياد چون بودجه خيلي كلاني از بخش ورزش براش ميره اما هيچ نتيجه اي ندارن در برابر ورزشهاي ديگه 

ولي واقعا براشون اشك ريختم امشب 

خيلي خوب بودن بنده خداها طرف مقابلشون اسپانيا بوده😐😑

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

خلاصه فحش یه نفر بیشتر از قربون صدقه۱۰۰۰نفر به چشم میاد.ماهم که اکثرا گل درشت وتو چشم هستیم.آدم خجالت میکشه.به موی طرف.لباسش.زندگی خصوصیش.آرایشش.رو همه چی یه نقد که چه عرض کنم فضولی داریم.

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

چقد لایی به پیکه داستان شده😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اگه ايده ي من جوابداد ي هشتگ هم بزنين برام پيشي خانوم بنيان گذار اين مسعله بود 😂😂

من برم بخونم به فنا نرم فردا

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

آخی الهی دلم سوخت واقعا اونا الان خودشون به روحیه احتیاج دارن از همه بیشتر فشار و استرس روی بازیکن ها بود واقعا حقش نیست گناه داره چطور مردم دلشون میاد ناراحتش کنن اون خودش الان از همه بیشتر دلش شکسته. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
بهرحال اون اسپانیا بود روبروش بازی کنی حتی دفاعی ویه گل بخوری شاهکاره.

واقعا عالی بازی کردن عالی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
گرفتی ما رو ؟؟؟😂😂😂😂

خب ادرس فیک رو که گذاشتمhttps://www.google.co.uk/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.instagram.com/explore/tags/%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86/&ved=2ahUKEwisvenCqOPbAhXCLFAKHbiRBSwQFjACegQIBBAB&usg=AOvVaw375Far3mSb6ji8rpCV2msU

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.