2777
2789
عنوان

فلوشیپ نازایی

38 بازدید | 7 پست

کسی فلوشیپ نازایی خوب و ماهر تو ارومیه میشناسه از شهر دور میخام برم چون شنیدم دکترایی نلزایی ارومیه عالی هستن

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یزد وشیراز شنیدم خوبه.😐 درمورد ارومیه نشنیدم.اگه شهر خودتون داره همونجا برو چون کلی باید هزینه ک ...

متاسفانه همسرم اسپرمش صفره خیلی ناراحتم از ای وی اف هم میترسم و هم هزینه ش زیاده میخام ای یو ای کنم دکترای شهر خودمون قبول نمیکنن

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید

متاسفانه همسرم اسپرمش صفره خیلی ناراحتم از ای وی اف هم میترسم و هم هزینه ش زیاده میخام ای یو ای کنم ...

خوب راست میگن اگر اسپرمش صفره که ای یو ای جواب نمیده تازه ای وی اف هم درصدش میاد پایین تر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
متاسفانه همسرم اسپرمش صفره خیلی ناراحتم از ای وی اف هم میترسم و هم هزینه ش زیاده میخام ای یو ای کنم ...

همسرت با روش تسه امتحان میکنن واسه گرفتن اسپرم.

بعد با این چیزایی که گفتی ای یو ای واسه شما نیست. یا ای وی اف و تسه همسرت یا ای وی اف وجنین اهدایی.

ای وی اف ترس نداره فقط هزینه داره.

ای یو ای با اقدام طبیعی انچنان تفاوتی نداره . من دوبار منفی شدiui با اینکه اسپرم قوی بود و سالم

••••*••••

تسه چیه؟

واسه کسایی که ازو اسپرم هستن مثل همسرشما انحام میدن. سرچ کن ،

بعد اینکه جای دولتی با خصوصی فرق نداره . اینو کسی داره بهت میگه که ۴۵۰/۵۰۰ خرج کردم توی کلینیک خصوصی و جواب نگرفتم ولی طرف توی مرکز دولتی جهادی با ۵۰ تومن جواب گرفت.

••••*••••