2777
2789
😂😂😂😂منم جدی ام بابا اع😭😭😭😭هیچ کاری نمی تونیم بکنیم جز صبوری بشین تا بیاد😭😌😂😂😂

ایشالا😭🤣

وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊

"همدردی ، هم دردی"

خدا نیاره برات روزایی که تجربه کردم و دارم تجربه میکنم عزیزم از دنیا فقط یه زندگی که اونم حقمه خواستم ولی خواب کی به خواسته هام رسیدم که اینم بشه دومیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز تولدمه و همسرم دیروز تا تونست زجرم داد هیچی نگفتم یه وقت روزای بدترم بدتر نشه دلم شکسته ناب ...

درکت میکنم من شوهرم چند ماه پیش بعد از سقطم یه خیانت ریزی کرد ینی رفته بود دنبال دوس دختر 12 سال پیشش تو اینستا با ههم صحبت کرده بودن یا نه رو گردن نگرفت ولی انقدی با اون اکانت ارتباط ایجاد شده بود که اینستا داشت به منم پیشنهادش میداد خیلی دلم ازش شکست بعد از سقطمم بود خیلی از لحاظ روحی خرد شدم دیشب یه خواب دیدم براش نوشتم توی یه کانالی که تو دوران دوستی داشتیمش نمیدونم کی بخونه :دیشب خواب میدیدم که یهو یه پیام از ...... روی گوشیت دیدم انگار دو تا رفیق صمیمی بودین و تو وقایع روز رو براش تعریف میکردی با اینکه اون لحظه حس میکردم بین شما هیچوقت هیچ اتصال و صمیمیت روحی شکل نمیگیره و فقط دو تا دوست معمولی شاید باشید به این فک میکردم چرا باید اتفاقای روزش رو برای یکی به جز من تعریف کنه ! شروع کردم به داد و بیداد اما دیدم خسته ام نای حرف زدن یا داد زدن ندارم شروع کردم به دویدن تا ازت فرار کنم دنبالم میدویدی و من با استرس بیشتری ازت فرار میکردم یه نفر گفت صبر کن دوستت داره گفتم ولم کنید من دیگه خستم انقد دویدم تا از جلوی چشمت محو بشم بلاخره گمم کردی وقتی گمم کردی نشستم یه گوشه خیابون انگار منتظر بودم تا بیای پیدام کنی از همون لحظه خواب تا وقتی صب بیدار شدم دائم یه بیت شعر توی سرم بود : ای در دلم نشسته... از تو کجا گریزم؟

من امروز تولدمه و همسرم دیروز تا تونست زجرم داد هیچی نگفتم یه وقت روزای بدترم بدتر نشه دلم شکسته ناب ...

گویند کز دشمنان شکایت به دوستان برند

چون دوست دشمن است شکایت کجا برم

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

[QUOTE=422494579]جوجه ها شوهر میخواید چیکار از الان[/QUOTE]😆😆موخوام دیگه 😋❤😂😂😂😂

وقتی اومد جون به لبتون کرد میفهمید من که حداقل تو اوج شور و حرارت جوونی هم گیرم نیومد تو اوج پختگی شوهر کردم از روز اول زندگی جدی بود و پر حاشیه هیچوقت حس تازه عروسا رو نداشتم

هیچی خواب نیست ولی ای کاش همه چی خواب میبود شاید دردش کمتر میبود

دردم اینه یبار با کارش درد کشیدم هزار با با خوابش درد میکشم انگار جوری روحمو زخمی کرده که قرار نیست حالا حالا ها نجات پیدا کنم

دردم اینه یبار با کارش درد کشیدم هزار با با خوابش درد میکشم انگار جوری روحمو زخمی کرده که قرار نیست ...

منم همه چیزو از دست دادم کاش پدر و مادر داشتم الان میرفتم پیششون کاش خواهر برادرام ولم نمیکردن کاش ارثم و نمیخوردن تا شاید میشد خودم و نجات بدم کاش سلامتیم میبود تا خودم میرفتم سر کار من هرگز نمیبخشم هرگز بد کردن بد باهام رفتار کردن بد خوردم کردن

[QUOTE=422494674][QUOTE=422494579]جوجه ها شوهر میخواید چیکار از الان[/QUOTE]😆😆موخوام دیگه 😋❤😂� ...

ولی عشقه من انقدر سختی کشیده که دیگه حوصله ی حاشیه رو نداره ما فقط آرامش میخواییم کناره هم باشیم یکم زندگی کنیم لااقل چون هر دو از بچگی سختی زیاد کشیدیم الانم که دیوانه ی هم دیگه هستیم بابام داره مخالفت میکنه دعا کن من باهاش ازدواج کنم بقیش و حاضرم به جون بخرم🙏💘😔

آقای محترم درخواست دوستی نده البته اگر محترمی😌

جوجه ها شوهر میخواید چیکار از الان

برای جیک جیک کردن، ببخشین، جیک و پوک کردن😂

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

درکت میکنم من شوهرم چند ماه پیش بعد از سقطم یه خیانت ریزی کرد ینی رفته بود دنبال دوس دختر 12 سال پیش ...

بخاطر پیشنهادهای اینستا، زندگیتو تلخ نکن، واسه من هم هزاران پیشنهاد میاد که اصلا نمیشناسمشون

بخاطر پیشنهادهای اینستا، زندگیتو تلخ نکن، واسه من هم هزاران پیشنهاد میاد که اصلا نمیشناسمشون

شوهرم رفته بود سرچش کرده بود تو سرچهاش بود من و شوهرم ده ساله با هم هستیم وقتی باردار شدم از سمت من خواسته نبود شوهرم ولی خیلی میخواست بچه بعد که بچمون سقط شد و من خیلی حالم داغون بود دیدم میاد تو پیشنهادام بعد رفتم تو گوشی شوهرم دیدم تو سرچ هاش بوده دختره هنوز شماره دختره و باباش توی گوشیش بود من میگفتم ما که چند ماه اینستا نداشتیم بخاطر وضعیتی که بود تو کی اینو سرچ کردی کی یاد عشق سابقت کردی وقتی بچمونو ازت باردار بودم یا وقتی بچمو از وجودم با درد کشیدن بیرون و تو دنیا هیچ پناهی نداشتم جز تو ...

خدا نیاره برات روزایی که تجربه کردم و دارم تجربه میکنم عزیزم از دنیا فقط یه زندگی که اونم حقمه خواست ...

ایشالا روز های خوبم میاد

زندگی مثل فصل هاست یه روز خوبه یه روز بد

درک میکنم که سخته ولی صبر داشته باشین و امید

وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊