2777
2789
عنوان

واکسن

82 بازدید | 9 پست

دخترمن واکسن شش ماهگی اینجوری تب کرد که روز اول تب کرد که با استامینفن کنترل شه، روز دوم تب کامل قطع شه و روز سوم شبش تب خفیف زیر38 که نوسانی بالاپایین شه ویکم بیحالی که تاروز چهارم همین حدود37.6 اینا ادامه پیداکنه وخودش قطع شه بدون دارو؟یعنی 1 ام واکسن زدیم 5 ام تبش قطع شد ،اینجوری پیش اومده برای بچه های شما تو واکسناشون؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چجوری بود برای بچه شما؟ قطع ووصل شد یا دایم تب داشت؟

من بچه هام بزرگن عزیزم ولی همینجوره هی قزع و وصل میشه کم و زیاد میشه تا پنج روز یه هفته که تموم بشه دیگه . ۱۸ ماهگی هم یادآور همینه اونم همین جوره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چون خودش قطع شده میتونه هنوز اثر واکسنه بوده باشه اگر ویروس بود روز سوم به بعدش علائم دیگه باید شروع میشد تا بشه بیماری ویروسی به هر حال سیستم ایمنی بچه ها قوی هست شایدم چیزی بوده خودش رد کرده وقتی حالش خوبه دیگه نگران نباش

چون خودش قطع شده میتونه هنوز اثر واکسنه بوده باشه اگر ویروس بود روز سوم به بعدش علائم دیگه باید شروع ...

ویروس نمیشه فقط تب باشه؟ حتما علایم دیگه داره؟ گوارشی یا تنفسی ؟ ویروس تب خفیف یکروزه نداریم؟

ویروس نمیشه فقط تب باشه؟ حتما علایم دیگه داره؟ گوارشی یا تنفسی ؟ ویروس تب خفیف یکروزه نداریم؟

نه تب ویروسی یعنی بین سه تا پنج روز بچه تب داره ولی بالا نیست حدود ۳۸ اینا یکم هم بی حاله اما این فقط با استا میاد پایین خود به خود قطع نمیشه . بعد این مدت علائم بعدی میاد مثلا گوارشی اسهال و استفراغ یا گوش درد و گلو درد و ابریزش بینی یا مثلا کهیر و دونه میریزه بیرون بالاخره یه چیزی میشه .

برای همین دکترا میگن اگر علائم تب ویروسی بودیعنی از ۳۸ بالا تر نرفت با استا کنترل کن وقتی علائم رو دیدی ببر دکتر

ولی تب عفونی فرق داره سخت و مقاومه از ۳۹ و ۴۰ پایین تر نمیاد وقتی هم استا میدی نهایتا میاد ۳۸ یا یکم کمتر سر ساعت هم که اثر دارو رفت بر میگرده ۴۰ اینو باید سریع ببری دکتر هم خطر تشنج هست هم جلوی عفونت رو باید گرفت

یه تب دیگه هم بگمت اینم به دردت میخوره تب دندون . این تب حدودای ۳۷ درجه و خورده ای هست به ۳۸ نمیرسه بچه سرش داغه انگار از کف سرش بخار حس میکنی بلند میشه ولی شکمش گرم یا معمولیه دست و پاش،ممکنه حتی سرد باشه واسه این اگر دیدی مثلا بیحاله استا رو دو سه روز ۸ ساعته یا ۱۲ ساعته در حد مسکن بهش،بدی کافیه چون خودش رفع میشه

نه تب ویروسی یعنی بین سه تا پنج روز بچه تب داره ولی بالا نیست حدود ۳۸ اینا یکم هم بی حاله اما این فق ...

پس اون که تب زیر38 کرده وعلایم دیگه منداشته خودشم قطع شده یا دندون بوده یامال واکسن؟ اخه دندونی درنیومد تا9ماهگیش

پس اون که تب زیر38 کرده وعلایم دیگه منداشته خودشم قطع شده یا دندون بوده یامال واکسن؟ اخه دندونی درنی ...

اره دقیقا . یا ویروسی بوده که سیستم ایمنی بدن خودش تونسته رفعش کنه به مراحل پیشرفته تر نرسیده