بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه اره که عالیه همه محصولاتش به شرط این که اصلشو پیدا کنی
محصولاتش معمولا از ۴ شروع میشه با بالا
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اگه اصلشو بخرید متوجه میشید چقدر با کیفیته و به درد بخور
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
پوستم هیچ مشکلی نداره فقط چرب سیمپل بگیرم به نظرت؟
من خیلی ساله ففط از محصولات سراوی استفاده میکنم و راضیم به پوستم میسازه
سیمپلو استفاده نکردم نمیدونم خوبه یا نه
نه فیکش نیستواقعاً اشغاله۸۰ درصد همینو میگناصلاً همین که تو اینستاگرام تبلیغ میشه نشونه اشغال بودنشه
بهترین برند ارایشی بهداشتیه
نمیدونم از کجا گرفتی که کیفیتش بد بوده ولی اصلش عالیه
پرفروش ترین برنده
واقعا عالیه