2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 100 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براخودتون ارکوپال،مهمون چینی،پارچو لیوان سرامیک وبامبو،کاسه پیاله اشوسوپم بامبو یاسرامیک

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
چيني خيلي سنگينه براي مهمون به نظر من،يه اركوپال شيك بگير ،چيني بايد براي مهمون كم بياري

منم میگم چینی نمیخوام برا مهمون میترسم اگه مهمون اومد اگه تو اون شلوغی یکی ازشون شکست سکته میکنم ..

منم میگم چینی نمیخوام برا مهمون میترسم اگه مهمون اومد اگه تو اون شلوغی یکی ازشون شکست سکته میکنم ..

بعد اگه بشكنه وقتي مي خواي بري يه پيالشو بحري خيلي گرون از اب درمياد،هر چقدرم مراقب باشي ممكن لب بر بشه

حالا چینی بخرم برا مهمون .یا کلا ۲۴ تا چینی بخرم نظرت ؟؟؟ 

کلا چند دست میخوای بخری 

برا مهمون چینی بخر از ارکوپال شیکترِ جنس خوب و درجه یک بخری سنگین نیست 

اینم در نظر داشته باش ک اگه ماشین لباسشویی میخری چینی تو ماشین رنگش نمیره ا

اما ارکوپال میره 

البته من چینی مخصوص شستشو با ماشین خریدم تاحالا ی خش هم نیفتاده 

اما ارکوپالمو یکی دوبار گذاشت ماشین کم رنگ شد

حالا چینی بخرم برا مهمون .یا کلا ۲۴ تا چینی بخرم نظرت ؟؟؟ 

عزيزم بستگي داره  چطور از ظرفت مراقبت كني چون چيني خيلي گرونه تر از اركوباله حالا بستگي به خودت داره ولي چيني برا مهمون قشنگتره

خانواده همسرم پرجمعیتن 18تا ارکوپال گرفتم فقط خوبشو بخر 

18تام چینی میخواستم زرین بردارم مامانم نذاشت گفت سنگینن خوب نیستن ویترای ترکیه خریدم زیادم سنگین نیس

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏